La plantilla del FC Vilafranca va visitar Bodegas Torres

- El President Pere Montserrat va aprofitar per anunciar la renovació del tècnic “Puchi”

 

Bodegas Torres va convidar al Futbol Club Vilafranca  a fer una visita a les seves instal·lacions i va ser el passat dia 1 d’abril, aprofitant la parada de la lliga per setmana santa, de manera que el cos tècnic, jugadors, directiu i premsa poc després de mig dia, es van trobar a Bodegas Torres, a Pacs, per fer una detallada visita amb el típic tren que es fa servir en aquest tipus de visita.

 

(Veure fotografies al final de l’escrit)

 

 

Un cop finalitzada la visita i després d’una degustació d’un dels vins de la casa al museu de la família Torres, tota la comitiva es va desplaçar a les instal·lacions de Mas Rabell, a Sant Martí Sarroca, per a celebrar un dinar en el que abans de començar el president Pere Montserrat es va dirigir als assistents per comentar que després d’un parell d’anys de total desil·lusió, va contactar amb Puchi per oferir-li dirigir al Vilafranca, “la resposta va ser ràpidament que si i vàrem fer un planning de la temporada amb reducció de costos i amb la única finalitat de salvar la temporada” comentava tot satisfet el president, afegint que volia donar les gràcies a tots per haver acomplert els objectius inicials. Montserrat afegia que “ara amb la il·lusió i la pinya que tots plegats formem, el següent pas es pujar i a més quedar primers i per la qual cosa demano a tots un esforç per assolir aquest nou objectiu”

 

L’entrenador Puchi renovat

 

El president Pere Montserrat abans d’acabar amb les seves paraules va voler anunciar que el tàndem Agustin Pujibert “Puchi” i Basilio Camacho seguiran la propera temporada. Sembla ser que malgrat a que encara no hi ha res guanyat, la bona feina de l’equip tècnic te evidentment el suport de la directiva i abans de finalitzar l’actual lliga ja s’ha negociat una continuïtat per la propera temporada, així com també s’ha renovat a Isma, jugador que fa unes setmanes es va lesionar d’una certa gravetat. Pel que fa a la resta de jugadors suposem que mica en mica s’anirà parlant amb tots ells de cara planificar la propera lliga, ara be, el que primer cal fer és assegurar l’ascens i després ja es parlarà de renovacions.

Montserrat va acabar el seu parlament dient que de seguir com ara aquesta temporada serà un èxit que haurà estat gràcies a la unitat. “El bon treball de tots plegats, directiva, tècnics i jugadors està donant un bon fruit” , després d’aquestes paraules va desitjar bon profit a tothom i el dinar es va caracteritzar per la bona harmonia entre tots els assistents.

 

{gallery}web/2010/abril/torres{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona