Puchi renova pel Vilafranca

És indiscutible la gran temporada que està fent el FC Vilafranca en aquesta lliga 2009-2010. Pot ser algú dirà que no és única, ja que altres equips d’altres categories també son capaços de dur a terme una gran lliga i ja no ens referim a la màxima categoria del futbol espanyol sinó a equips de categories mes baixes a les que pot ser no se’ls fa cas que mereixen.

Ens referim per dir algun cas a l’èxit de la campanya de l’Aiguafreda de preferent, un equip que encara no ha deixat anar cap punt del seu camp o al Jesús Maria del grup primer de la segona regional que després de 27 partits encara no n’ha perdut cap. Aquests i altres conjunts del nostre territori, desconeguts per nosaltres de ben segur que també estant fen història tenint, la seva temporada de gloria.

El Vilafranca matemàticament encara no es equip de tercera ni campió de lliga, però per malament que ho faci als vuit partits que resten fins a final de temporada, assolirà els segons objectius. Recordem que el primer era salvar la categoria sense tants problemes com l’anterior lliga i el segon objectiu és pujar i ser campions. Qualsevol persona que viu el mon del futbol sap que tal com van les coses el Vilafranca quedarà primer, el que no sabem és a quina jornada tot i que l’entrenador no vol fer especulacions fins que tot estigui al sac i ben lligat. De moment passi el que passi, la directiva ha decidit que Puchi seguirà conduint el Vilafranca la propera temporada i ho va comunicar el president Pere Montserrat a la darrera visita de la plantilla a Bodegas Torres, per tant ara com ara ja s’ha començat a sembrar pel futur i mentrestant l’afeccionat haurà de seguir gaudint dels èxits de l’equip fins a final de temporada.
El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona