Victòria contundent d’un Vilafranca que comença a lligar el seu futbol

- Amb aquest resultat de tennis el Vilafranca mostra eficàcia golejadora

 

Si al dia abans el Vilafranca havia plantat cara al Sabadell a la Copa Olerdola, a Cubelles, es va posar en evidencia les qualitats futbolistiques dels dos equips, amb un resultat final molt ampli favorable als del Penedès i que en realitat ni el Vilafranca es tant bó ni el Cubelles tant dolent.

 

Cubelles 1

Vilafranca 6

 

Cubelles: Ferran, Quique, Óscar, Gonzalo, Ortiz, Almirall, Jesús, Marcos, Sergi, Germán i Aleix. També van jugar: Chechi, Marc (PS), Jonathan i Albert.

Vilafranca: Saperas, Pere Costa, Mansour, Tito Caballero, David, Moral, Bacaicoa, Eitán, Hamza, Valerio i Touré. També van jugar: Aleix, Nando (PS), Palau, Ismael, Elvis, Pere Roca, Puchi, Medina i Blas.

Gols: 0-1 Hamza (min. 23), 0-2 Touré (min. 25), 0-3 Touré (min. 40), 0-4 Puchi (min. 66), 1-4 Sergi (min. 69), 1-5 Puchi (min. 82) i 1-6 Puchi (min. 84).

Àrbitre: Cuerda González (Penedès-Garraf)

 

Com diem el Cubelles que juga a categories mes baixes del futbol català que no pas el Vilafranca es va mostrar com un equip voluntariós i disciplinat que fa poc ha començat a treballar i que malgrat el resultat va mostrar bones maneres, però es va esfonsar després dels dos gols seguits que li va fer el seu contrari al primer temps.

 

Per part del Vilafranca cal dir que ja al dia anterior a Sant Pere Molanta havia mostrat el que seria el seu futbol i a Cubelles aprofitant la diferencia de categoria a més d’un acceptable bon joc, van arribar els gols. Amb Puchi, el futbol es molt vertical, no s’entretén a la defensa i son els homes de mig camp i davanters qui han d’espavilar-se a fer gols. Així abans de la mitja hora ja havien pujat un parell de gols i després del descans en van arribar tres mes. Puchi, fill del “mister” amb tres i Touré amb dos van destacar com homes gol.

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona