DSC02884 (Copiar)
Gava "A"
3
1
Vilafranca F.C. "A"

El Vila ha començat la lliga a camp contrari, i a l'igual que la temporada passada a perdut.

Partit disputat entre dos equips que volien sortir jugant la pilota, el Vila ben posicionat al camp pressionava sobre la sortida de la defensa local, mirant que no ens poguessin agafar cap contra. D'oportunitats varen haver-n'hi ben poques en la primera part, un xut de fora l'àrea de Oribe a les mans del porter Jesús, i per part dels locals en la primera ocasió que varen poder xutar sense gaire oposició la varen posar a dintre, 1-0 al minut 17' el jugador Grau retalla cap dintre a la seva marca i des de fora l'àrea engalta un xut en paràbola que supera l'estirada del porter Marc, després nova ocasió pels locals, aquesta vegada es Civil qui treu una falta al bordi de l'àrea i estavella la pilota al pal, arribant així al descans.

En la segona part el Vila ha sortit disposat a buscar el gol de l'empat no deixant fer el seu xoc als locals, però han estat ells els que han tingut la primera ocasió de la segona part en la qual Juanito en un xut quasi idèntic al del gol, ha vist que Marc la desbaratava amb una gran intervenció. El Vila ha continuat buscant el gol de l'empat i ha trobat la recompensa a la sortida d'una falta 1-1 al minut 61' era Medina qui rematava deixant la pilota als peus de Aitor Casas qui la posava als fons de la porteria local.

En aquest moment es veia que el Vila podia remuntar el partit i els locals per uns moments no les tenien totes, però en una rematada de cap dels locals i quan la pilota semblava que sortia a fora és Aitor Casas qui en pugna amb el local Blanchart sembla que li fa una traveta i cau a terra i l'àrbitre pita penal, 2-1 al minut 70' es Civil qui el xuta i bat a Marc.

Tots dos equips han buscat la porteria contraria, uns per augmentar la diferència i els altres per empatar el partit, els que han aconseguit el seu objectiu han estat els locals que en una bona jugada en la banda de Ferrone ha centrat i a estat Gimeno qui ha xutat i a batut a Marc 3-1 al minut 79'. Aquest gol ha deixat tocats als jugadors del Vila, arribant així al final del partit.

En definitiva bon partit el disputat avui davant un equip jove i amb experiència en la categoria.

Ara toca recuparar-se i pensar en el partit del diumenge vinent per sumar els tres punts davant el CF. Palamós.

Fitxa del partit.

Imatges del partit Gavàtv.

Fotografies del partit.