Repartiment de punts entre dos equips que en tot moment han buscat la porteria contraria.

Primer partit que el Vila manté la porteria sense encaixar cap gol tot i tindre els visitants un penal a favor que hi han desaprofitat.

Els jugadors locals s'han contagiat del futbol directe que fan els visitants i en moltes fases del partit la pilota anava d'un camp a l'altre molt ràpidament, i eren les defenses les que dominaven la situació evitant jugades de perill. En el moment que se sortia jugant la pilota era quan es creaven ocasions que al final eren desbaratades per la defensa i el porter.

Tot i això els jugadors del Cerdanyola tenien molt clar que avui no volien perdre de cap manera jugant amb molta força, no deixant fer el seu futbol al Vila que és més de tocar la pilota, tot i això han comptat amb tres ocasions en la primera part.

En la segona els jugadors del Vila han sortit amb ganes de jugar més la pilota i mirar de marcar al més aviat possible, però eren els visitants qui tenien l'ocasió més clara per marcar quan al minut 50' el porter local Marc fa una falta al davanter Roland que l'àrbitre del partit sanciona en penal, aquest s'encarrega de tirar-lo Cuadras desaprofitant el mateix en tirar-lo fora.

A partir d'aquí era el Vila qui portava la iniciativa del partit, ja que els visitants no creaven cap ocasió i el seu porter Coca desbaratava qualsevol ocasió de gol tant d'Oribe, Triguero, Bernat...., arribant així al final del partit amb el repartiment de punts.

Destacar que avui debutava el defensa Joan Castillo fitxat aquesta setmana.

 

Fitxa del partit.

Imatges del partit la Xarxatv.

Fotos del partit.