Amb un home menys i perdent 0-1, el Vilafranca capgira el marcador.

1
Vilafranca
Masnou

Palau i Valerio van marcar els dos gols locals als darrers deu minuts.

Feia 31 temporades que el Vilafranca no arrencava una lliga guanyant els cinc primers partits a casa i aquesta vegada ho ha fet davant un bon equip, que ha estat capaç d’avançar-se al marcador i que va veure com el Vilafranca de Puchi, amb un jugador menys, era capaç de fer dos gols en deu minuts i guanyar el partit.

Futbol directa i poques ocasions.

Va passar per la Vila un bon equip, un conjunt de la part alta de la classificació que va demostrar ser un candidat a assolir una de les primeres places del campionat. La primera part va ser molt disputada, ja que uns i altres amb el seu futbol directa feien que l’esfèrica rondés les dues àrees. El Vilafranca va portar pot ser més perill ja que Valerio, sol i sense porter baix els pals, va xutar tant ajustat que la pilota va anar llepant el pal i cap a la mitja hora Puchi a cessió de Via va clavar un bon xut que el porter foraster treia en una bona intervenció. El Masnou va tenir un bon xut per marcar en una falta però el remat final va anar alt, de manera que es va arribar als 45 sense més incidències per comentar.

Domini foraster, expulsió i gols.

La segona part va ser de les que fan afecció, ja que el Masnou va sortir molt posat en el partit i el seu davanter Alex amb el cap va rematar un parell d’oportunitats sense encert i poc després Saperes fa una bona intervenció. Eren moments de domini dels del Maresme i per postres el lateral dret del Vilafranca Aleix, veu la segona groga i ha de deixar el camp de manera que el Vilafranca es quedava amb 10 i mitja hora de partit per davant. Malgrat tot, els homes de Puchi donaven la cara i el vilafranquí David va tenir el gol en un parell d’oportunitats. Als 76, en una contra i en un atac per l’esquerra, arriba el 0-1 amb un xut creuat que no pot parar el porter local. Amb un home menys i 0-1 semblava que tot estava llest per sentencia, però va aparèixer l’esperit lluitador que sempre parla l’entrenador Puchi, la lluita, el treball, el córrer més que els altres i mira per on, en deu minuts arriba l’empat primer als 83 i el 2-1 després d’una gran jugada de Puchi als 88. Va ser el deliri pels de Vilafranca i la desesperació pels de El Masnou.

I diumenge cap al camp del líder.

El proper desplaçament serà a terreny de la Gramenet B, el líder, l’equip que mes gols fa, el conjunt que te el màxim golejador, de fet, un bon equip, per tant molt haurà de treballar el Vilafranca per sumar algun punt.

Fitxa técnica

Vilafranca,                     2

Masnou,                        1

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito, Ismael, David, Elvis, Eitan (Bacaicoa 67’), Via (Costa 66’),Medina (Valerio 55’) i Puchi.

Masnou: Xavi, Alberto, Jona Reina, Javier, Guzman, Brian (Aleix 45’), Ignacio, Montilla (Galisteo 82’), Javi Sanchez, Alex (David 72’) i Cristian

Gols: 0-1 Ignacio (76’). 1-1 Palau (83´). 2-1 Valerio (88’)

Àrbitre: Brunner López del col·legi de Girona.

Targetes: Pel Vilafranca va veure groga, Aleix (58’ i 64’) per tant vermella als 64’ i pels visitants Brian, Montilla, Jona Reina, Aleix, Guzman i l’entrenador Claudio Festa.