Jornada 1 - El FC Vilafranca es mereixia més.....

Ja la tenim aquí, ja a començat la temporada 2012/13 i primer desplaçament fins a Figueres.

Tarda amb molta calor, gran estadi i una bona entrada al camp de Vilatenim.

El partit va ser força entretingut entre dos equips que en cap moment varen renunciar a buscar la porteria contraria, en la primera part varen haver ocasions pel dos equips, les més clares varen ser del cantó del Vila, al minut 11 Maldonado xuta creuat, al 17 Dani Antolinez, al 24 Marc Vila, al 26 Puchi i al 28 remat de cap tou de Pol Compte, així s’acaba la primera part.

En la represa el Vilafranca en tot moment tenia el joc controlat, tapant tots els intents de contraatac local, mes assentat a les grans dimensions del terreny de joc, i que varen tenir mes ocasions que el Vila, 53’ Marc Vila remat de cap, 63 l’ocasió mes clara pel Vila,  Michael davant del porter no aprofita l’ocasió per fer el 0-1, 65 Marc Mas xuta per sobre el travesser, 87 Gol dels locals, Marc Mas culmina una bona jugada local batin a Ramos per baix.Una llàstima ja que el resultat just era l’empat, el futbol te axó que si no aprofites les ocasions....

Destacar l’esportivitat dels dos conjunts i el bon arbitratge de Muñoz Baquero, que a permés a l’aturar-se el joc per una lesió els jugadors s’aproximi-se’n a les banquetes a veure aigua.

DADES TÉCNIQUES

UE Figueres: Ureña, Argi, Ferran Grau, Alforcea, Busquets, Borja (Adrià Serra, 67'), Pedro del Campo (Micaló, 78'), Pol Compte, Cornellà, Marc Vilà (Teixi, 77') i Marc Mas.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Javi González, Domínguez, Raúl Calvo, Ismael, Dani Antolinez, Puchi, Marcos (Oriol Molins, 76'), Dani Delgado (Michael, 67'), Bacaicoa i Maldonado (Brian, 69').

Àrbitre: Vicente Alexandre Muñoz Baquero, de Terrassa / Sergio Álvarez Ubrici / Sergio Juárez Plaza

Ha amonestat Dani Delgado, del Vilafranca.

Gols: 1-0: Marc Mas (87').

Espectadors: Uns 700