Bon partit del Vilafranca a Tàrrega en el que es van deixar escapar dos punts

2
Tàrrega
Vilafranca

- Per oportunitats de gol i joc el Vilafranca havia de sumar tres punts

Un punt a camp contrari no és un mal resultat i menys si és a Tàrrega, però quan al final del partit hom fa un anàlisi i sospesa les oportunitats de gol d’un i altre conjunt i el joc desenvolupat, es pot arribar a la conclusió que l’empat no és un bon resultat, els tres punts havia d’haver viatjat a Vilafranca

Les oportunitats pel Vilafranca.

Certament aquesta era una veritable prova de foc pels homes de Puchi, ja que, històricament el terreny de Tàrrega no ha estat propici pel Vilafranca i a la Primera Catalana, el Tàrrega sempre és un conjunt a tenir en compte. El Vilafranca però va sortir molt mentalitzat i als deu primers minuts va gaudir de quatre bones ocasions de gol, dues a peus de Puchi i una per Valerio i una per Medina. Valerio es va ressentir de la lesió i abans del primer quart va haver de ser substituit, pel jugador juvenil Via que aquesta temporada s’estrena al primer equip i va demostrar que juntament amb Puchi poden fer un tàndem atacant que ha de donar bones tardes de futbol.

Així doncs amb una certa igualtat es va arribar al descans amb una oportunitat clara de gol més per cada equip.

Segona part amb moviment al marcador

Si la primera part el marcador va estar tranquil, a la segona es va moure quatre vegades i ho hauria pogut fer més. D’entrada hem de dir que van ser anul·lats dos gols al Vilafranca, un primer a Via per rematar una jugada en fora de joc quan cas de deixar la pilota al seu company Eitan, aquest estava en posició correcta i hauria estat gol. Un segon gol anul·lat a Medina quan en rematar de cap una centrada des del punt de penal, l’assistent va considerar fora de joc.

El Vilafranca jugava bé buscava el gol i en canvi va ser l’equip local el que es va avançar al marcador als 58. Just sis minuts després el Vilafranca empatava en un xut de falta transformat per Puchi amb col·laboració del porter i tant sols deu minuts després Bacaicoa s’aprofita d’una indecisió entre el porter i un defensa i de cap marca l’1-2, un resultat que s’haria pogut mantenir fins el final o fins i tot augmentat si tenim en compte varies oportunitats de gol del Vilafranca per sentenciar, però ja sabem que quan es perdona... i així va ser a dos pel final el local Vendrell clava un veritable obús des d’una bona distància que entra per l’escaire sense que el porter del Vilafranca hi podés fer res. Va ser un premi pel Tàrrega ja que s’emportava un punt d’un partit que tenia complicat, de fet el Vilafranca va deixar en aquest desplaçament dos punts que s’havia treballat de valent.

El proper rival, serà el Vilassar

Diumenge serà l’equip del Maresma, el Vilassar qui vindrà a Vilafranca a intentar recuperar algun dels punts que li va prendre el Rubi al darrer partit jugat a casa seva. Serà doncs un compromís dificil i caldrà treballar molt per tirar-lo endavant.