El Vilafranca ha de treballar molt per sumar tres punts més

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
1
0
Vilafranca
Sant Cristobal

- Un gran xut d’Ismael des de 30 metres dona tres punts mes a l’equip de Puchi

 

El Vilafranca va assolir tres punts mes en un partit que se li va posar difícil a la segona part i que al final ha servit l’únic gol, que ha arribat en temps de descompte de la primera part gràcies a un gran xut d’Ismael.

Futbol directa de tots dos equips.

D’entrada hem de dir que abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria del jove jugador benjamí de 9 anys, del Can Rull de Sabadell, Alex Gallardo que va morir divendres passat en un desgraciat accident en un entrenament.

Del partit hem de dir que la primera part ha estat francament distreta ja que, tant el Vilafranca com el Sant Cristobal han sovintejat les dues àrees, especialment el Vilafranca que a la contra i a peus de Valerio, quan corrien els minuts 1, 19 i 27, va gaudir de bones ocasions per marcar, però a darrera instància els defensors van evitar el ramat a porteria. Va ser un primer temps en el que la pilota tant aviat era voltant una porteria com l’altre de manera que els defensors sempre s’imposaven als davanters, tot i que com dèiem era el Vilafranca qui tenia més possibilitats de fer gol.

Quan tothom pensava que s’aniria al descans amb el resultat inicial, Ismael es va inventar un xut des de trenta metres que tocava el porter amb la punta dels dits. L’esfèrica va anar al pal, de rebot al clatell del porter i a gol, fent pujar el que seria el gol del partit.

 

Segon temps complicat

 

La segona part va començar com la primera, pilota amunt i avall, sense massa oportunitats de gol. L’entrenador visitant decideix arriscar i fa tres canvis de cop (59’) a la zona del davant, amb la clara intenció d’anar a cercar el gol de l’empat i per la seva banda el mister del Vilafranca Puchi reforça el mig camp fent un parell de substitucions. El problema local va arribar amb la lesió de Valerio que va haver de deixar el terreny de joc per entrar Costa. El Vilafranca s’avia quedat amb un sol davanter i aquest fet es va notar en excés fins el final del partit.

El Sant Cristobal va prémer l’accelerador i va porter molts problemes al Vilafranca, es respirava l’empat, però a la contra el Vilafranca podia fer mal. Quan corria el minut 87 es van arribar a treure cinc còrners sobra la porteria del Vilafranca. Al final el Vilafranca salva els tres punts i el Sant Cristobal marxa cap a Terrassa convençut que li ha mancat la sort necessària per fer un gol.

 

... i ara cap a Tàrrega a seguir sumant.

 

En aquests moments el Vilafranca ocupa la segona posició de la classificació i te els perseguidors a dos punts, una inesperada posició que li permet viure aquest inici de temporada amb cert optimisme de cara el futur. Diumenge desplaçament al difícil terreny del Tàrrega a seguir sumant de cara mantenir els llocs de privilegi.

 

Fitxa técnica

 

Vilafranca,                     1

Sant Cristobal,              0

 

Vilafranca: Saperas, David, Tito, Puchi, Valerio (Costa, 64’), Bacaicoa (Eitan, 59’), Ismael, Aleix, Palau, Medina (Hamza 62’) i Elvis

Sant Crsistobal: Oscar, Jordi Guarch, Miguel Angel, Jaime, Rueda, Juan Jesús, Peque, Quique, Ferrano (Dame, 59’), Juanan (Aitor, 59’) i Marc Roig (Edgard, 59’).

Gols: 1-0 Ismael (45´).

Arbitre: Jiménez Sánchez del col·legi de Lleida.

Targetes: Pel Vilafranca van veure groga, Medina, Aleix i Ismael i pel Sant Cristobal Quique

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona