Vilafranca

- Un Vilafranca amb canvis a l’onze no ha pogut sumar davant l’equip gironí

Un dia o altre havia de succeir, es a dir que en algun camp s’havien de deixar els punts i aquest dia ha arribat davant d’un bon conjunt que en aquesta tarda ha estat superior al Vilafranca

Un gol a cada part

Per diferents circumstàncies, el Vilafranca no va presentar el que podríem dir onze inicial habitual, es va canviar de porter hi van haver modificacions al mig camp i al davant de manera que, especialment en atac, es va perdre potencial. Tot plegat i malgrat la confiança que te Puchi en tots els seus homes, els comentaris d’avant matx eren mes a prop del pessimisme que no pas de l’optimisme.

Aquests fets esmentats i per postres que hi havia un bon equip al davant, han esdevingut en la primera derrota en un partit de poques oportunitats de gol, tant a la primera com a la segona part. En una d’elles, el millor jugador local, Juanma, va aprofitar una errada en defensa del Vilafranca per marcar el primer i deixar el partit encarrilat abans del descans.

A la segona part la tònica del partit va ser semblant i mentre el Vilafranca intentava arribar a porteria contrària amb poc èxit, els locals, en una contra assolien el definitiu 2-0 que tallava qualsevol esperança del Vilafranca de puntuar en aquest desplaçament.

Diumenge visita del Sant Cristobal

Diumenge davant el Sant Cristobal de Terrassa el Vilafranca tindrà la oportunitat de refer-se del mal resultat portat de terres gironines i sumar tres punts més que li permetin mantenir-se a la zona alta de la classificació.

Fitxa Técnica:

Peralada: Buendia, Lengo, Llançà, Dani, Andres, Alex, Haro, (Pol), Tidian, Txiqui, Juanma (Angelillo) i Chacon.

Vilafranca: Nando, Aleix, Palau (Isma), Tito Caballero, Costa, David, Eitan, Pere Roca (Puchi), Valerio i Elvis (Hamza).

Gols: 1-0 Juanma (32’). 2-0 Chacon (63’).

Àrbitre: Molina Fernández del col·legi de Barcelona.

Targetes: Pel Peralada grogues a Alex i Chacon i pel Vilafranca a David i Valerio