Nova Victòria d’un Vilafranca que comparteix liderat amb la Grama B

0
Vilafranca
Poble Sec

- El Vilafranca ha estat superior en tot moment en aquest partit amb morbo

Set jugadors de la plantilla del Vilafranca i l’entrenador, la darrera temporada estaven al Poble Sec, d’aquí que aquest partit d’avui jugat al Municipal de la Vila, se l’hagi anomenat partit del morbo.

Del partit hem de dir que no és dels que passaran ala història, ja que no ha estat un partit dels que fan afecció, ara bé, el Vilafranca ha estat superior en tot moment i els tres gols han estat fruit de la superioritat local mostrada en tot moment.

Primera part de domini local i gols.

El joc vertical del Vilafranca, fa que l’esfèrica vagi amb freqüència d’una porteria a l’altre, El Vilafranca ha fet varis canvis respecte al darrer partit guanyat a Banyoles, no va poder jugar el davanter Medina, lesionat, Puchi va sortir amb una protecció a la part posterior de la cuixa esquerra i Costa i Eitan es van quedar a la banqueta, suposem que per qüestions tàctiques, el cas és que els que els van suplir ho van fer prou bé, de manera que abans del minut 10, un defensa del Poble Sec va travar Valerio quan aquest anava a xutar a gol. Penal assenyalat pel col·legiat i primer gol de la tarda obra de Puchi.

A un minut pels 40 i en un dels atacs que va fer el Vilafranca, el defensa foraster Ros es fa un embolic amb la pilota que en quedar a peus de Bacaicoa, aquest no perdona i la clava al fons de la xarxa. Amb 2-0 i per evitar problemes, es produeix el canvi de Puchi, lesionat, per Hamsa i es va arribar al descans sense mes a comentar.

A la segona part gols abans dels deu minuts i partit sentenciat

A la segona part la tònica del partit va ser la mateixa, es dir, domini del Vilafranca amb aproximacions perilloses, no oportunitats clares de gol i intents de contraatacs del Poble Sec, ben frustrats, pels defensors locals. De manera que poca feina tenia Saperes. Abans dels deu d’aquest segon temps, exactament als 52, un contraatac local agafa a la defensa del sec avançada, reclamaven un fora de joc que ben col·locat l’assistent va negar i Valerio va clavar el tercer gol al fons de la xarxa. A partir d’aquí el Vilafranca va fer canvis per donar descans a alguns homes que havien treballat molt i es va dedicar a nedar i guardar la roba fins al final tot i que Bacaicoa hauria pogut ampliar el marcador amb un parell de remats als 73 i 89. El cas és que no es va moure mes el marcador i tota la parròquia del Vilafranca va anar cap a casa amb bon regust de pensar que de moment es porten nou punts de nou possibles i que es comparteix liderat, cosa que no succeïa des de la temporada 87/88.

Diumenge desplaçament a Peralada

De moment tres partits, nou punts. No es pot demanar mes, o sigui que cal anar a Peralada a seguir fent be les coses i al final es veurà que diu el marcador.

Fitxa Técnica

Vilafranca: Saperas, David, Tito, Roca, Puchi (Hamza), Valerio (Ian), Bacaicoa, Ismael, Aleix, Palau (Moral) i Elvis

Poble Sec: Carulla, Nabil (Marc Gonzalez), Ros (Xavi), Vasco, Jose Segura, Marc Ribas, Fran (Eric), Marcel, Jaco, Rulo i Antoñito.

Gols: 1-0 Puchi de penal (9´). 2-0 Bacaicoa (39´). 3-0 Valerio (52´).

Arbitre: Ponsatí Clavaguera del col·legi de Gironan.

Targetes: Pel Vilafranca va veure groga, Aleix i Palau i pel Poble Sec Ros, Nabil i Marc Gonzalez.