Gran partit del Vilafranca a Banyoles que li suposa compartir liderat

3
Banyoles
Vilafranca

- L’estratègia va ser una les claus per assolir tres gols a camp contrari

Tres punts més al sarró i sense patir. Aquest podria ser un altre titular d’un partit que va tenir moltes oportunitats de gol tant per un com per l’altre equip i en el que el Vilafranca va ser més efectiu i el Banyoles es va trobar amb un bon Saperes, porter del Vilafranca.

Primera part de domini.

El joc vertical del Vilafranca, porta a que la pilota visiti amb molta freqüència les dues àrees. Tant el porter com els defenses dels del Penedès, no entretenen la pilota al darrera, esta prohibit fer passades curtes al darrera i per tant els desplaçaments llargs esdevenen en oportunitats de gol.

Als 18 Bacaicoa va clavar un fort xut ras que va sortir llepant el pal. Era el primer avís d’un Vilafranca que se’l veia molt posat al partit. Una contra als 25 que arriba a Eitan i aquest posa l’esfèrica a Medina que se la prepara amb el cap i afusella el primer gol. Després abans del descans, Valerio va xutar al pal i va provocar una bona intervenció del porter. Per tant si algú havia d’anar al descans amb victòria era el Vilafranca, per oportunitats i bon joc.

La segona par sentenciar

El Banyoles va sortir fort i es va apropar amb perill a la porteria del seu contrari, però allà hi havia Saperes per resoldre-ho tot de manera positiva, però en una falta indirecta als deu de la segona, va servir perquè Bacaicoa centres molt bé al punt de penal i Tito s’avances a tothom per rematar a gol. Era un 0-2 que tot i faltant molt pel final deixava ben clar que el Vilafranca trauria els tres punts. Tant sols 12 minuts després arribava la sentencia amb un gol de pel·lícula. Puchi des d’un parell de metres fora l’àrea fa una paràbola amb la pilota i David que entrava del darrera clava de cap el tercer. Va ser un gol que va esfondrar als locals i va donar ales als de la Vila que van gaudir de mes oportunitats.

Diumenge partit amb “morbo”

Diumenge serà el Poble Sec qui vindrà a Vilafranca. Recordem que allà hi entrenava Puchi la darrera temporada i a més hi jugaven set dels components de l’actual plantilla vilafranquina. El partit tindrà “morbo” i el més important és que els tres punts es quedin a Vilafranca.

Fitxa Técnica

Banyoles: Edu Carrera, Isma, Coro, Faura, Geri, Rubi, Alabert (Matamala), Jity (Mario), Joel, Lema, Bassols i Mercader.

Vilafranca: Saperas, Costa, David, Tito, Puchi, Eitan, Valerio (Moral), Bacaicoa (Elvis), Ismael, Palau, Medina (Ian)

Gols: 0-1 Medina (25’). 0-2 Tito (55’). 0-3 David (67’).

Arbitre: Mesones Gonzalez del col·legi de Mataró.

Targetes: Pel Vilafranca va veure groga, Bacaicoa i pel Banyoles Rubi i Jity