Després de nou anys sense fer-ho, el Vilafranca comença la lliga guanyant.

2
1
Vilafranca
Santfeliuenc

- Tant a la primera com a la segona part es van produir moltes oportunitats de gol, tant per un com per l’altre equip.

El Vilafranca ha trencat una llarga ratxa de mal inici de temporada en guanyar el primer partit de lliga cosa que no feia els darrers nou anys i ha estat en un partit molt intens que ha agradat per la gran quantitat d’oportunitats de gol que s’han produït i per l’incertesa del marcador fins la xiulada final de partit.

Primera part desconeguda.

Francament feia molt temps que no veiem una primera part del Vilafranca amb tantes ocasions per fer gol. A part del gols als 44, el golejador Puchi en va tenir quatre mes a part d’una de Medina i una de David. Per la seva banda el Santfeliuenc, nou a la Categoria no es va arrugar i va fer un futbol que a estones va agradar, fent mèrits per marcar, també a la primera part. Va ser com diem un primer temps en que la pilota anava d’un costat a l’altre mitjançant un futbol molt vertical del Vilafranca i d’un joc mes preciosista del Santfeliuenc.

Havia de ser un plàcid segon temps i...

La segona part va començar prou bé, ja que als 51 un penal sobre Valerio, es transformat pel davanter Puchi, era un 2-0 que havia de donar tranquil·litat als de casa, però primer els canvis que es van haver de fer pel gran treball d’alguns jugadors i un regal que va significar el 2-1 a deu minuts del final van complicar les coses, ja que els de Sant Feliu, es van envalentonar i van anar a buscar l’empat a dos, tot i que als 88 Puchi després d’una bona jugada personal va tenir el tercer gol, però un company seu va rematar i es va frustrar la oportunitat. Malgrat tot els tres punts es van quedar a casa després de patir per la incertesa del marcador.

A seguir puntuant a Banyoles

Diumenge desplaçament a Banyoles, amb intencions de seguir puntuant. El Vilafranca va agradar i si juga amb la intensitat que ho va fer diumenge al primer partit de lliga, podria sumar algun punt.

Fitxa Técnica

Vilafranca: Saperas, David, Tito, Puchi, Eitan (Costa), Valerio (Roca), Ismael, Aleix, Palau, Medina (Bacaicoa) i Elvis

Santfeliuenc: Albert Duran, Escudero, Hinojo, Iñaqui, Jordi, Jacobo, Maldonado (Parralejo), Diego, Ochoa (Pozo), Alex Burch i Teixeira (Quiles).

Gols: 1-0 Puchi (44’). 2-0 Puchi de penal (51’). 2-1 Diego (81’).

Arbitre: Escarcena Carmona del col·legi de Sabadell.

Targetes: Pel Vilafranca van vceure groga, David, Palau i Roca i pel Santfeliuenc, Hinojo, Jacobo, Quiles. Vermella a Pozo per acumulació de grogues (83’ i 93’)