El Vilafranca ja es a punt per començar la lliga diumenge.

Pretemporada
LOCAL
VISITANT
3
0
Vilafranca
Valls

- Horta i Valls, els darrers dos compromisos.

 

No es pot entrar en valoracions que vagin en funció dels resultats. Es cert que en aquests partits de pretemporada s’han donat resultats de tots tipus i s’han pogut veure moments bons i dolents de l’equip. L’entrenador Puchi, de ben segur que hores d’ara ja sap l’onze inicial que diumenge debutarà a la lliga i si m’apuren el podríem escriure, però pensem que és millor esperar a que diumenge uns minuts abans de les cinc quan el delegat ens la doni, podem contrastar-la i decidir si l’hauríem endevinat. Hi ha uns llocs que son bastant clars, però si hem de ser clars, hem de dir que la plantilla es curta i que hores d’ara no hi ha mes de divuit jugadors i per tant cada diumenge estaran tots en disposició de jugar.

Si parlem dels dos darrers partits de preparació, tant a Horta com a Vilafranca les proves han seguit sent positives tot i els resultats diferents tant en un cas com en l’altre. El futbol que es veurà enguany serà diferent, pot ser no agradarà pel fet de ser molt vertical, es veurà un futbol mes ràpid que el de temporades anteriors, es busca mes porteria i es practica molt l’estratègia tant a pilota parada com en transicions d’atac. Pot ser caldrà una mica de paciència i deixar treballar un equip pràcticament nou, o sigui, que no podrem exigir resultats positius des d’un principi, tant de bo hi siguin però si no és així paciencia que ja arribaran. El mister com ja hem dit és un gat vell i sabrà treure’n bon partit de tots els jugadors.


Partits de pretemporada

 

Dia 29


Horta,                   3

Vilafranca             2

Horta: Álvaro, Veras, Marc, Javi, Víctor, Lolo, Amador, Cabo, Mario, Sergio i Valderas. També van jugar: Johnny, Uri, Gerard, Joan, Pablo, Heras, Joel i Quim.

Vilafranca: Nando, Aleix, Palau, Ismael, Bacaicoa, David, Eitán, Elvis, Valerio, Medina i Puchi. També van jugar: Costa, Saperas, Tito Caballero, Moral i Hamza.

Gols: 1-0 David (p.p) (28’), 1-1 Puchi (p) (45’), 1-2 Ismael (81’), 2-2 Pablo (85’) i 3-2 Joel (88’).

Àrbitre: Ferrero Mansilla (Barcelona)

 

Dia 30

 

Vilafranca,          3

Valls,                   0

 

Vilafranca.- Saperas, Pere Costa, David, Rafa Moral, Puchi, Eitan, Valerio, Ismael, Bacaicoa, Medina i Elvis. Van jugar també, Tito Cavallero, Pere Roca, Hamza, Ian, Aleix i Palau.

Valls.- Boris, Hicham, Gabri, Miguel, Sergio, Nasser, Oliver, Beto, Oriol, Ayoub i Carlos. Van jugar també, Jose Mary, Xavier, Juan Carlos, Ivan, Mesa, Pere i LLombart.

Gols.- 1-0 Puchi (20’). 2-0 Elvis (22’). 3-0  Medina (67’).

Arbitre: Rafa Sannicolàs del Penedès Garraf

 

El Vilafranca ha seguit durant el mes d’agost la seva preparació de cara a posar a punt l’equip per començar la lliga amb garanties, al menys, per no passar-ho malament

Tot i que l’objectiu és el mateix de la temporada passada, la permanència.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona