El Vilafranca planta cara al primer temps i s’esfondra a la segona part.

6
1
Santboià
F.C. Vilafranca

Quan hom vegi el marcador final, és evident que pensarà, “Deu ni do, quina pallissa”. El cert però és que si hem d’analitzar amb lupa al Vilafranca pot ser cal fer-ho durant els primers quaranta cinc minuts, temps en el que el Vilafranca va presentar on onze prou competitiu, ben posat, que defenia amb ordre i que atacava amb criteri tant per la dreta com per l’esquerra. El Vilafranca es va avançar als dos minuts amb un remat de cap de Palau. Sorpresa, ja que el conjunt local plagat de figures, no sabia com fer-ho per atacar a l’onze de Puchi, però es va arribar als 18 i el col·legiat va concedir un dubtós penal que va significar l’empat a un gol, resultat en que es va arribar al descans, després de veure molts minuts amb un Sant Boi que tocava i tocava la pilota, sense perill i un Vilafranca que a la contra intentava fer mal.

Santboià: Rafa leva, Omar, Cardenas, Josue, Isaac, Heredia, José, Gerard, Miki, Gallart i Pedro. Van jugar també, Alonso, Asier, Guillem, Gallego, Aleix, Culla, Francisco, Peque, Ramon, Montero i Toni.

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito Caballero, Pere Costa, Puchi, Valerio, Airan, David, Medina i Elvis. Van jugar també, Moral, Pere Roca, Hamza, Nando, Ismael i Bacaicoa.

Gols.- 0-1 Palau (2’). 1-1 Gallart de penal (18’). 2-1 Guillem (52’). 3-1 Pedro (54’). 4-1 Toni (70’). 5-1 Peque (78’). 6-1 Toni (87’).

Àrbitre: Martinez Saez del Baix Llobregat.

Segona part sense història

A la segona part el Vilafranca va fer sis canvis durant el temps de descans, no hi havia mes jugadors, mentre que el conjunt local va anar canviant els jugadors cansats per gent de refresc, pensem que el Sant Boi va poder fer onze canvis i evidentment, entre que el Vilafranca estava cansat per la pallissa d’entrenament del dia anterior, els homes frescos de l’equip contrari i la millor qualitat d’aquests, els gols van anar caient sense que ni defenses ni porter podessin fer més.

En aquests partits de pretemporada el resultat és el de menys. El Vilafranca va fer una bona primera part, va córrer molt i ho va pagar a la segona davant un equip que de ben segur lluitarà pels play-off d’ascens, ja que a les seves files hi te set o vuit jugadors que han estat a segona B.

Partit de Festa Major

Aquesta setmana, pel dia 29 hi haurà un desplaçament a Horta per a jugar un altre partit amistós i pel dia 30, diada de Sant Fèlix, es jugarà a les sis davant el Valls.