El Sabadell s’imposa a la final a un Vilafranca que planta cara

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
1
0
Sabadell
F.C. Vilafranca

- Tot i jugant-se divendres hi va haver gran expectació i es va gaudir de bon futbol

 

Sant Pere Molanta

En aquesta oportunitat la XXIIena. Copa Olèrdola jugada a terreny del club Parroquial es va jugar divendres a la tarda, entre un Sabadell que enguany presentava un bon potencial, un Vilafranca amb moltes cares noves i un Molanta que s’ha reforçat per dur a terme una bona temporada.

Veiem les fitxes tècniques dels partits

 

 

 

1er. Partit

Molanta,      0

Vilafranca,    1

 

Molanta.- Toni Santos, Kourouma, Nando, Carles, Vicente, Jordi Marchan, Xavi Surroca, Pere, Victor, Alex i David.

Vilafranca.- Nando, Aleix, Moral, Ismael, Eitan, David, Puchi, Roca, Medina, Hamza, Ruben

Arbitre.- Francisco Oliva Bueno

Gol.- 0-1 Ruben (min 12)

 

2on. Partit

 

Molanta,     0

Sabadell,    6

Molanta.- Pau, Ruben, Victor, Alex, Adria, Nando, Jesús, Chaparro, Hector, Aniol i Pau II

Sabadell.- Adrià, Chapi, Alex, Pages, Jesús, Robles, Jordi, Castell, Fran, Fito i Marc

Arbitre.- Carlos Garcia

Gols.- 0-1 Marc (min 18). 0-2 Castell (min 24). 0-3 Castell (min 29). 0-4 Fran (min 30). 0-5 Robles (min 40). 0-6 Fran (min 45).

 

3er. Partit

 

Vilafranca,     0

Sabadell,       1

 

Vilafranca.- Saperas, Costa, Tito, Palau, Eitan, Elvis, Bacaicoa, Valerio, David, Ismael, Hamza

Sabadell.- Xavi, Jaume, Bermudo, Pelegri, Agustin, Puigdolles, Prades, Juvenal, Joel, Roberto, Blas

Arbitre.- Alex Antunez

Gol.- 0-1 Juvenal (min 43)

 

Va obrir un interessant Molanta-Vilafranca

El primer mig partit del triangular va ser entre el conjunt local i un Vilafranca que presentava molta expectació de cara a conèixer el gran número de cares noves que enguany te el Vilafranca.

El Molanta va agradar ja que va plantar cara al Vilafranca, mostrant-se com un equip ordenat i amb les idees bastant clares tot i que fa poc que s’han iniciat els entrenaments, mentre que per la seva banda, el Vilafranca va oferir indicis del futbol que es veurà en la propera lliga, es a dir entretenir poc la pilota al darrera i molta feina pels del davant ja que els arriben moltes pilotes a vegades per alt i d’altres en llargues passades.

L’únic gol del partit el va fer el davanter Ruben, jugador que a la passada lliga jugava amb el Poble Sec.

 

Resultat de tennis pel segon partit

 

El Molanta va haver de repartir els jugadors entre el primer mig partit i el segon de manera que amb una plantilla mes aviat curta i tenint en compte que l’equip milita a la segona regional, en aquests segons quaranta cinc minuts es va veure superat des del primer moment per un Sabadell que amb tots els homes gairebé del primer equip, es va imposar sense donar opcions als molantencs. El resultat és el de menys ja que el Molanta no ha de demostrar res davant el Sabadell, ho ha de fer amb equips del seu abast, malgrat tot van donar la cara en tot moment i van tenir algunes accions de mèrit.

 

Vilafranca i Sabadell de tu a tu

 

En acabar el partit l’entrenador del Sabadell Ramon Moya es dirigia al del Vilafranca Puchi i li deia “sembla que os hi jugàveu el títol de lliga” i Puchi responia “el mau equip mostra la meva manera de ser. Sempre m’agrada donar el màxim en totes les meves activitats.” Tot plegat venia perquè el Vilafranca va tractar de tu al Sabadell i tant sols un gol de falta directa molt ben llençada a les acaballes del partit va servir perquè els arlequinats s’enduguessin la victòria. Va ser un partit en que les defenses es van imposar a les davanteres i els porters van tenir poca feina.

 

Al final repartiment de trofeus. La copa al tercer classificat la va donar l’alcalde d’Olèrdola Josep Tort al capità del Molanta Carles Martín, el president del Molanta va lliurar la copa com a segon classificat al capità del Vilafranca Moral i la copa com a primer classificat la va donar novament Josep Tort al capità del Sabadell Juvenal. D’aquesta manera acabava una Copa Olerdola que tot i celebrant-se en divendres va tenir un bon èxit de participació per part dels afeccionats de la comarca.

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona