Bon partit del Vilafranca davant un Tàrrega amb bon joc i poc gol

2
1
Vilafranca
Tàrrega

Un gol a cada part, de Puchi i Palet, van servir per sumar tres punts mes i quedar a 12 del quart classificat.

Els supersticiosos no les tenien totes ja que era el tretze partit jugat a casa i es portaven dotze jornades sense perdre. Doncs a part de superar amb èxit els dos tretzes, el golejador del Vilafranca Puchi va marcar el seu gol 13 de la temporada. Per tant es va guanyar, com sempre a casa i això ha permès agafar mes distància al quart classificat i també al tercer.

Joc del Tàrrega ocasions del Vila

El Tàrrega va sortir a plantar cara, feia córrer la pilota i triangulava bé, però a l’hora d’arribar a porteria la defensa del Vilafranca li frustrava les possibles oportunitats de gol i per la seva banda els homes de Puchi amb el seu futbol directa feien mal, ja que Ruben en dues ocasions i David Pérez haurien pogut inaugurar el marcador, però va haver de ser el golejador Puchi qui en un atac per la dreta feia el primer gol de la tarda, arribant-se al descans amb aquest mínim resultat. Destacar que abans del descans va ser expulsat per protestar l’entrenador visitant Edu Marc. Els forasters reclamaven vermella a Puchi per una topada del jugador amb el defensa Adrià i molt abans els vilafranquins demanaren penal per la mateixa jugada dins l’àrea. Coses del futbol.

Segon gol i nervis

Al segon temps va seguir la mateixa tònica de la primera part, la pilota era ben portada pels jugadors del Tàrrega, mentre que el Vilafranca es dedicava a fer el seu habitual joc directa i precisament en una de les jugades, David des de la defensa llença un fort xut en diagonal que arriba a Palet, avança uns metres i creua la pilota a gol davant la mitja sortida del porter targari. Era un 2-0 que deixava clar pot ser no qui mes jugava la pilota sinó qui mes oportunitats tenia.

La jugada del partit va arribar als 69. Un davanter del Vilafranca està caigut a terra, la pilota arriba a la defensa del Vilafranca i Tito Caballero, la xuta mansament fora. Com que anava fluixa, Carballo del Tàrrega se la fa seva i Elvis li diu fora, fora i Carballo en lloc de llençar fora, avança en direcció a la porteria del Vilafranca i Elvis per evitar que continuï, li entra en falta pel darrera. Falta i vermella directa sense cap mena de discussió. Fins al final el jugador Carballo va ser xiulat per la seva actitud antisportiva.

Fins el final el Vilafranca va aguantar bé i llàstima del gol visitant que va arribar als 94, es va trencar una bona ratxa de Saperas mantenint a casa la seva porteria a zero gols.

Diumenge a puntuar a Vilassar

El Vilafranca diumenge es traslladarà a Vilassar, el cuer de la categoria per intentar sumar tres punts mes o si mes no, no perdre. El Vilassar estarà estimulat pel bon resultat de Rubí i no ho posarà fàcil.

Fitxa tècnica

Vilafranca                  2

Tàrrega                     1

Vilafranca: Saperas, Aleix, Isma (Costa 45’), Bacaicoa, Fos (Tito Caballero 45’), David, Eitan, Elvis, Puchi, David Perez i Ruben (Palet45)

Tàrrega: Chiné, Adrià, Pau (Carballo 58’), Roberto, Xavi, Roca, Vendrell, Rafa Delgado, Gerard (Sergi 59’), Kico (Edu 63’) i Pijoan

Gols: 1-0 Puchi (31’). 2-0 Palet (56’). 2-1 Rafa Delgado (94’).

Àrbitre: Vizcarro Caparros del col·legi de Tarragona, no va agradar a cap dels dos equips.

Targetes: Pels locals van veure groga, Puchi, Costa, Tito Caballero i l’entrenador Puchi i pels visitants, Roberto, pau, adria i Carballo. Vermella directa al local Elvis (69’) i a l’entrenador del Tàrrega per dues grogues als (33’)