2
3
Sant Cristobal
Vilafranca

- Van marcar a la primera part, Puchi, Medina i Eitan i David, va reaparèixer amb màscara per protegir-se el pòmul.

Gran i efectiu partit del Vilafranca a terreny d’un dels aspirants a pujar de categoria, un Sant Cristobal que te un bon equip, sap jugar la pilota i lluita a la part alta de la classificació, però dissabte davant tenia al líder, un conjunt que va demostrar el perquè de la seva classificació, un vilafranca que malgrat el gol local inicial, en va tenir prou amb vint minuts per sentenciar el partit abans del descans.

Gol local als cinc minuts

El Sant Cristobal no es volia deixar sorprendre i va sortir decidit a resoldre el partit l’abans possible, va prémer l’accelerador des del xiulet inicial de l’àrbitre i Ferraro va assolir el seu primer gol als cinc minuts, després de varies errades de la defensa del Vilafranca. En lloc de baixar el cap, l’equip de Puchi va desvetllar i va començar a treballar bé, tot i que a l’entrenador no li agradava el que feien alguns jugadors de l’atac del Vilafranca (de fet els va canviar abans del descans) i va començar a igualar-se el control del partit, de manera que després d’un parell d’arribades perilloses, el Vilafranca va tenir el premi de l’empat, en una jugada personal de Puchi que li arriba la pilota, prepara el tret, xuta al pal i de rebot la pilota entra a gol. Tant sols tres minuts després, als 29 Medina de cap remata una centrada de pilota parada de Puchi i quan ja pràcticament s’havia entrat en temps de descompte, Eitan rep la pilota avança un metre i xuta dins a porteria el tercer del Vilafranca, davant la sorpresa del públic assistent.

Pressió local

A la segona part, els locals van sortir disposats a neutralitzar l’avantatge del Vilafranca, sabien que amb un gol al principi podien entrar en el partit i lluitar per al menys l’empat. Van fer molta pressió i s’apropaven en perill a la porteria de Saperas, de manera que abans dels deu minuts novament Ferraro va reduir distàncies, de manera que la parròquia local van començar a pensar en empatar o capgirar el marcador i als de Vilafranca ens va entrar una certa temença a que el que s’havia fet a la primera part de poc podia servir. Al final però, la ben organitzada defensa del Vilafranca i algun contraatac podien haver acabat de sentenciar el partit

I ara a seguir puntuant davant el Tàrrega

Son ja deu punts d’avantatge amb el quart classificat, de manera que partit a partit el Vilafranca es va possessionant per ser el més ferm candidat a l’ascens. Diumenge tocarà jugar amb el Tàrrega, un conjunt fort a casa i que dona certes facilitats quan juga a camp contrari. Veurem si el Vilafranca segueix anotant records.

Fitxa tècnica

Sant Cristobal          2

Vilafranca                3

Sant Cristobal: Oscar, Miguel Angel, Jaume, Rueda, Juan Jesús, Oliver (Pinilla 84’), Ferraro, Cardenas, Marc (Pereira 66’), Jordan (Cervantes 42’) i Edgard.

Vilafranca: Saperas, Costa, Isma, Tito Caballero, Medina, Eitan, Palet (Valerio 26’),  David Perez (Fos 35’)  i Puchi.

Gols: 1-0 Ferraro (5’). 1-1 Puchi (26’). 1-2 Medina (29’). 1-3 Eitan (45’). 2-3 Ferraro (53’).

Àrbitre: Salas Montoro del col·legi del Baix Llobregat.

Targetes: Pels locals va veure groga, Rueda i Marc i pels visitants Costa, Eitan, Puchi i Ismael i Bacaicoa.