L’efectivitat del Vilafranca va polvoritzar el partit, en tant sols mitja part

4
0
Vilafranca
Peralada

- Saperas amb parades espectaculars i David Pérez, amb tres gols i Puchi amb un, protagonistes del partit.

La lliga encara és llarga, però de moment van passant partits i el Vilafranca segueix destacat al davant. Ara son vuit punts amb el segon i nou amb el quart, de manera que hi ha molta terra pel mig. Diumenge davant el Peralada, a part d’assolir una convincent victòria, es va veure bon joc i gols, llàstima que hi hagués tant poca gent

Ensurts inicials

D’entrada hem de dir que preocupava el partit, pels experiments que l’entrenador va haver de fer per culpa de les lesions. Sense Palau, Fos, David i Elvis, Puchi va posar a Tito Caballero i Bacaicoa de centrals, amb el davanter centre Medina per davant de la defensa, amb Isma, habitualment lateral i Eitan a la zona ampla, eren molts canvis per plantar cara a un bon equip com és el Peralada, un equip que va venir a Vilafranca a sumar algun punt i ho va demostrar als primers deu minuts. Va agafar la iniciativa, va portar perill i va gaudir d’un parell de bones oportunitats per marcar, especialment en una falta xutada per Carbó que va aturar Saperas en una gran intervenció. El Vilafranca es va desvetllar i en el primer contraatac, Puchi marca el primer gol de la freda i assolellada matinal, però no en tenia prou d’un gol, un minut després el mateix Puchi xuta al pal i dos minuts mes tard és Isma qui fa un bon ramat i també toca fusta. Finalment poc després del 16 David Pérez s’estrena i marca de cap el primer dels tres. Prop de la mitja hora Palet arrenca per la dreta salvant el fora de joc, passada de la mort i segon de David Pérez i quan ja es signava el 3-0 abans del descans, un altre contra de Puchi, li guanya la disputa al porter i entre l’àrea i el còrner fa una centrada perquè Daid Pérez anoti el Hattrick.

Nedar i guardar la roba

Al segon temps, calia tant sols nedar i guardar la roba, amb 4-0 els tres punts gairebé eren assegurats. Pot ser per això i perquè ;Manuel Cabezas l’entrenador visitant va explicar quatre coses als seus en temps de descans, el Peralada va tenir una forta segona part, però Saperas als 50, 51 i 55 va aturar en grans intervencions tot el que li arribava, de manera que va mantenir la porteria a zero i es marca un nou record de set partits sense rebre un gol a casa. Fins al final de partit, constants pujades i baixades amb poques incidències per comentar

El proper partit en dissabte i a Terrassa

El Vilafranca es desplaçarà dissabte a Terrassa per a jugar, a les cinc de la tarda, davant el Sant Cristobal, un dels equips que també lluita per pujar. Un bon equip, ben estructurat, amb bona defensa i homes de qualitat al mig camp i davant.

Fitxa tècnica

Vilafranca           4

Peralada            0

Vilafranca: Saperas (Gerard 82’), Costa, Aleix, Bacaicoa, Tito Caballero, Medina, Isma, Eitan, Palet (Valerio 60’),  David Perez (Ruben 56’)  i Puchi.

Peralada: Buendia, Carbó, Jansà (Dani 45’), Lange, André, Alex, Ezequiel, Borja (Fabregas 45’), Eric, Tidian (Garrucho 70’) i Chacon.

Gols: 1-0 Puchi (12’). 2-0 David Pérez (16’). 3-0 David Pérez (24’). 4-0 David Pérez (41’).

Àrbitre: Expósito Muñoz del col·legi de Sabadell.

Targetes: Pels locals va veure groga, Ruben i pels visitants Lange, Jansà, Buendia i Carbó. Carbó expulsat per acumulació de grogues als 76.

1_140220102_140220103_140220104_140220105_140220106_140220107_140220108_140220109_14022010