Els dos equips van treballar per guanyar i al final repartiment de punts.

2
2
Poble Sec
Vilafranca

- Al darrer tram de partit, el Vilafranca hauria pogut guanyar en una jugada de Puchi que va rematar al pal al minut 90.

Sembla mentida, però el Vilafranca s’ha abonat a la mitjana anglesa, porta ja sis partits seguits empatant a camp contrari, de manera que ha establert un altre record i l’esmentada mitjana li permet seguir al capdavant de la classificació amb una considerable avantatge sobre els perseguidors.

Quinze minuts pels locals

Matinal primaveral a La Satàlia, en aquest partit amb cert morbo, pel fet ja conegut que entrenador i varis jugadors que ara son al Vilafranca havien estat la passada temporada al Poble Sec. El partit va començar amb un domini clar local que amb els seus moviments fluids arribava a porteria del Vilafranca amb excessiva facilitat. Van ser quinze o vint minuts en els que el Vilafranca estava desconegut, potser estranyava les mides, pensem que la ratlla de l’àrea gran era a dos metres del còrner i un altre fet a tenir en compte és que Puchi va haver d’improvisar una nova defensa en tenir Palau i David  lesionats. Tot plegar com diem va portar a que els locals anotessin el primer gol als vuit i van haver un parell d’oportunitats mes per fer un segon gol. El Vilafranca es va anar treien de sobre el domini i va aconseguir una igualtat en el joc que li va permetre aproximacions perilloses a l’àrea local, tot i que es va arribar al descans sense mes canvis.

El Vilafranca desperta al segon temps

A la segona part, després dels “consells” de l’entrenador Puchi, els del Penedès van reaccionar, Puchi als dos minuts va tenir una gran oportunitat de gol i als 56 després d’una triangulació Elvis-Davi Perez-Elvis, amb centrada a pal contrari i remat de Tito Vilanova va arribar l’empat. Després tant un com l’altre equip van lluitar per buscar el segon gol i aquest va arribar pels locals. Un xut de Gerard el desvia Saperas, la pilota va al pal i a còrner. En treure el còrner novament Saperas treu amb els punys cap a terra i la pilota colpeja a peus de Marc Ribas i va a gol, va ser un rebot afortunat pels locals. El col·legiat mostrava moltes targetes, la majoria lògiques i això va portar a que Rulo als 72 fos expulsat per dues grogues. Amb superioritat del Vilafranca, es van veure oportunitats pels visitants, contraatacs pels locals i un xut al pal de Puchi al minut 90 que hauria pogut ser el 2-3. Al final empat que es pot considerar just vistes les oportunitats d’un i altre conjunt.

Diumenge plat fort amb el Peralada

Ara son sis els punts d’avantatge amb el segon classificat i set amb l’equip que ens visita diumenge, el Peralada, per tant cal un altre bon resultat. Serà una prova difícil pel Vilafranca i de ben segur que serà un gran partit.

Fitxa tècnica

Poble Sec,         2

Vilafranca          2

Poble Sec: Carulla, Alex, Muñoz, Vasco, Xavi, Adam (Luisinyo 62’), Marcel (Taner 69’), Gerard, Marc Ribas, Rulo, Erik i Franc.

Vilafranca: Saperas, Costa, Bacaicoa, Fos, Isma (Aleix 77’), Tito Caballero, Elvis (Ruben 80’), Eitan, Valerio (Palet 45’),  David Perez i Puchi.

Gols: 1-0 Xavi (8’). 1-1 Tito Caballero (56’). 2-1 Marc Ribas (66’). 2-2 Ruben (83’).

Àrbitre: Ramos Manzaneque del col·legi de Tarragona.

Targetes: Pels locals va veure groga, Carulla, Alex Muñoz, Adam, Marcel, Erik, Franc, Taner i Rulo, 2 expulsat als 72 de partit. Vermella a l’entrenador local Oscar Sànchez (64’) i pels visitants Eitan i Isma.

2_070220101_070220103_070220104_070220105_070220106_070220107_070220108_070220109_07022010