El Vilafranca bat el record de partits guanyats a casa, Saperes de partits sense encaixar un gol a casa i set punts amb el segon.

Banyoles

- Puchi que ja en porta deu i Ruben al minut de sortir, autors dels gols.

Segueix la bona ratxa de partits guanyats a casa pel Vilafranca. Ja son onze i això ens diu que ha saltat un nou record. D’altra banda Saperas s’ha fet amb el record de partits seguits a casa sense rebre un gol, ja en porta sis de seguits i tot plegat esdevé en que després de la victòria davant el Banyoles i dels altres resultats, el Vilafranca és encara més líder.

Ensurt inicial

A la primera jugada d’atac del Banyoles, ja hagués pogut inaugurar el marcador, però el seu golejador Bassols, no encerta a fer el gol. Després va ser un primer temps francament fluix, amb aproximacions a les àrees, però poques oportunitats de gol. Vàrem anotar un gol als 44, en una falta treta sobre l’àrea forastera en la que un defensa es fa un auto gol, però el col·legiat assenyala fora de joc de Palau i als 45 Bassols xuta una falta que surt per sobre el travesser, de manera que s’arriba al descans amb un empat a zero.

Segona part amb dos bons gols

Hem de dir d’entrada que a la segona part, l’àrbitre titular va haver de deixar el lloc a una de les seves assistents (Gómez Díaz va venir amb dues), va ser Petrova Borislavova qui va passar a ser la jutgessa del partit i la veritat és que ho va fer bé. Del partit direm que en el segon temps es van tardar tant sols dos minuts a estrenar marcador, va ser Puchi qui després de rebre la pilota fa una mitja volta i la clava al fons de la porteria. El Banyoles, va reaccionar i va portar perill a la porteria del Vilafranca, van ser Tena i Bassols els que van tenir l’empat, però als 70  i just després d’un minut d’entrar, Ruben marcava el definitiu 2-0, en rebre una passada de Puchi i al col·locar en una vaselina a la sortida del porter.

Hem de dir que després del partit, ens ha arribat el fet negatiu és que els jugadors del Vilafranca David i Palau han acabat lesionats, el primer haurà de ser operat del pòmul i el segon te un dit trencat. Tots dos es perdran varis dels propers partits de lliga.

Diumenge partit amb “morbo”

El proper partit serà complicat, pel Vilafranca de cara mantenir els punts d’avantatge amb el segon classificat i pel Poble Sec, equip local que voldrà guanyar a un Vilafranca amb l’entrenador i varis jugadors que durant la temporada passada van jugar amb els de Barcelona. Serà com diem complicat per un i altre, però de ben segur serà un partit dels que fan afecció.

Fitxa tècnica

Vilafranca           2

Banyoles,            0

Vilafranca: Saperas, Costa, Palau, Fos (Tito Caballero 59’), Isma (Aleix 63’), David, Elvis, Eitan, Palet (Ruben 69’) , David Perez i Puchi.

Banyoles: Edu, Isma, Rude (Merca 57’), Faura, Castro, Geri, Coro (Rubi 59’), Lema, Edgard (Xargay 63’), Bassols i Tena

Gols: 1-0 Puchi (47’). 2-0 Ruben (70’).

Àrbitre: Gómez Díaz del col·legi de Barcelona. A la mitja part l’assistent Petrova Borislavova va fer d’àrbitre principal per lesió de Gómez Díaz

Targetes: Pels locals va veure groga, Elvis i pels visitants Isma,Faura, Castro, Coro i Lema.