Clara derrota d’un Vilafranca que no va aprofitar les seves oportunitats de gol.

Vilafranca

- Amb l’empat a zero el Vilafranca hauria pogut marcar però a la segona el Castelldefels va ser superior i va sentenciar.

El Vilafranca torna de Castelldefels amb un altre mal resultat i un altre jornada sense marcar cap gol en un partit que amb l’empat a zero va tenir un parell de bones ocasions per marcar i que a la segona es va veure impotent davant la solidesa local i la contundència de les contres dels locals, que amb molta qualitat a les seves files, van sentenciar amb dos gols.

(Veure fotografies al final de la crònica)

Primer temps igualat amb ocasions del Vila.

Durant els primers quaranta cinc minuts, Castelldefels i Vilafranca han fet un joc d’anar amunt i avall freqüentant les dues porteries sense massa problemes pels porters, i amb poques oportunitats clares de gol. Es cert que als dos minuts Joel va avisar amb un xut creuat i després als 25 la primera del Vilafranca en una centrada de falta que treu Bacaicoa i David remata de cap i para el porter i mes tard als 39 era Alabau qui en una centrada de Molina s’anticipa al porter d’esquena a porteria i la pilota surt dos pams fora, van ser dues oportunitats bones pel Vilafranca però ni hi va haver encert. El que si va endevinar porteria va ser el jugador local qui als 40 rep una pilota a la frontal i veient que ningú li fa nosa, xuta arran de pal lluny de l’abast de Saperas fent pujar l’1-0.

Superioritat local.

A la segona part, l’equip local ha estat superior, ha controlat millor la zona ampla, ha estat expeditiu i infranquejable al darrera i les seves contres han estat letals, evidenciant que tant al mig camp com al davant hi ha jugadors de gran vàlua. Als 61 una jugada de Camacho hauria pogut acabar amb gol, però Saperas va parar bé i als 74 una passada de la mor d’Alberto, es interceptada per Saperes i als 76 i 82, amb jugades molt ben trenades per la davantera local van arribar el segon i tercer gol que deixaven el partit sentenciat.