El Vilafranca va poder comprovar que a vegades el futbol és injust

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
0
1
Vilafranca
Montañesa

L’ordenada defensa i el porter Marc Ramírez va evitar que el Vilafranca assolís un merescut millor resultat.

 

Va passar per Vilafranca, el líder, un Montañesa que sap fer be les coses, molt ben estructurat en defensa i en darrera instància un gran porter que porta al seu equip a sumar punts i mantenir-se ferm al capdavant de la classificació. El Vilafranca va fer el de sempre i tant sols li va faltar el gol, grans intervencions del porter visitant Marc Ramírez, un remat al pal i un penal no assenyalat sobre Enric als 88 van fer que els de Barcelona amb una sola oportunitat, la del gol, s’enduguessin els tres punts.

 

Gol foraster i parades del porter.


A la primera part s’ha vist un futbol de puja i baixa amb dos equips que practiquen un futbol semblant. No hi havia massa oportunitats de gol però la pilota sovintejava les dues àrees, amb poca feina pels porters. La primera gran oportunitat va ser pels locals en un fort xut d’Alabau que atura molt bé Marc Ramírez. Als 22 una pilota morta davant l’àrea local no pot ser rebutjada per Palau, per relliscar i l’esfèrica queda morta a peus d’Archille que fa mitja volta i el seu xut va a gol sense que Saperes la podés aturar. El Vilafranca va quedar tocat pel gol i va perdre inspiració però a poc del final de la primera part va ressorgir i va tenir un parell d’oportunitats per empatar. La primera en una falta directa que xuta Rubèn Ortiz i Marc Ramírez va volar per treure la pilota a córner amb la punta dels dits, una gran parada i la segona en un corner ratllant els 45, la pilota arriba al cap de Palau que remata al pal.

 

A pany i forrellat.

 

A la segona part, els de Barcelona ho van tenir molt clar. Ordenada defensa, pressió a la zona ampla i en ultima instància les aturades del porter. El Vilafranca va pressionar molt i molt, va buscar el gol, va centrar, va xutar, en definitiva es va abocar cercant l’empat i es van repetir les oportunitats de gol, però la pilota no va voler entrar. Fins i tot, el col·legiat no va saber veure un penal sobre Enric als 88, de manera que com va passar el diumenge anterior quan es va jugar a casa amb l’Europa, els tres punts va anar a Barcelona deixant al Vilafranca desencisat pensant que haviia treballat molt per no merèixer aquest càstig.

 

 

Fitxa tècnica

Vilafranca              0

Montañesa             1


Vilafranca: Saperas, Aleix, Rubèn Ortiz, Bacaicoa  (Ismael 86’), Palau, David, Enric, Eitan, Molina, Alabau (Palet 61’) i Puchi.

Montañesa: Marc Ramírez, Comas (Raúl Hernández 68’), Raúl, Xavi Valls, Gerard Creus, Rubèn. Quim Araujo, Joan, Achille (Villegas 59’), Edu (Dani 86’), Xavi Giménez.

Gols: 0-1 Archille (22’).

Àrbitre: Cardosa Montesinos del col·legi de Girona. No ho va fer malament, però es menja un penal sobre el local Enric als 88’.

Targetes: Groga al local Palet i als visitants Xavi Valls, Joan i Raúl.

 

{gallery}web/2010/octubre/cronica31{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona