Després de dues derrotes seguides el Vilafranca recupera la bona cara davant l’Espanyol B

Tot l’equip va estar a un alt nivell i el resultat és merescut.

Després de les dues derrotes a La Pobla i a casa amb l’Europa, calia recuperar la bona imatge encara que fos davant un equip d’aquells que es fa respectar, pensem que a les seves files hi ha jugadors de molta qualitat, alguns d’ells ja han jugat amb el primer equip. Els colors i les instal·lacions fan respecta, però el Vilafranca de dissabte a la tarda es va mostrar a un bon nivell i va tornar cap a la Vila amb tres merescuts punts.

(veure fotografies al final de la crònica)

Puchi destacat, amb joc i gol.

Durant la setmana l’equip es va treure del cap els dos mals resultats anteriors, es va mentalitzar per assolir un bon resultat a terreny de l’Espanyol B i al final la il·lusió es va fer realitat i la victòria del Vilafranvca va ser merescuda i si m’apuren curta.

La primera part va ser ben controlada pel Vilafranca amb un primer avís de Puchi als vuit en una jugada que el porter local va evitar el gol i als 17 va arribar el 0-1 en una jugada individual de Puchi per l’esquerra. Fins el descans, als 41 i 42 van arribar un parell d’oportunitats de l’Espanyol B que no es van transformar i van fer que el primer temps acabés amb el mencionat 0-1.

Segona part mostrant-se superiors.

L’Espanyol B, va quedar tocat arran del gol, segurament no s’ho esperava i va quedar atordit. El Vilafranca va seguir amb la mateixa tònica de joc i fins i tot als 48 Ismael amb un contra u amb el porter i als 52 amb un xut de Roca, hauria pogut arribar el 0-2 i és que el Vilafranca es defensava amb ordre, hi havia un gran treball a mig camp i els davanteres es mostraven molt perillosos. Cal dir que l’Espanyol B va prémer l’accelerador i als minuts finals del partit van tenir l’empat al seu abast amb dues aproximacions perilloses, però qui va fer més mèrits va ser el Vilafranca i al final van assolir un bon i merescut premi.

Fitxa tècnica

Espanyol B: Gerardo, Fran Grima, Segarra, Víctor Álvarez, Az (Óscar Sielva, min.75), Cervera, Joselu, Molina, Dani López (Chuli, min.70), Lucas Porcar (Dani Nieto, min.30) i Rui Fonte.
CF Vilafranca: Saperas, David, Ismael, Puchi, Eitan, Bacaicoa, Moya (Roca, min.46 (Torrents, min.65)), Molina (Alabau, min.46), Rubén Ortiz, Aleix i Palau.
Gol: 0-1: Puchi, (min.17).

Àrbitre: Molina Fernández del col·legi de Sabadell va tenir una actuació molt correcta

Targetes: Ha amonestat als espanyolistes Az, Óscar Sielva i Segarra, i als jugadors del Vilafranca David, Roca, Aleix, Eitan i Alabau.