S’escapen tres punts de la Vila després de 23 jornades, de fet amb Puchi mai s’havia perdut

0
1
Vilafranca
Europa

El partit ha estat de baixa qualitat i l’Europa amb 0-1 ha sabut fer el seu partit.

Primera derrota del Vilafranca, a casa, després de 23 partits. Durant els 19 de la temporada passada i els quatre d’aquest any, mai s’havia perdut o el que és el mateix, des que hi ha Puchi a la banqueta, del Municipal de la Vila, mai s’havien escapat els tres punts. En aquesta ocasió L’Europa ha sabut fer un gol al minut 5 i després s’ha dedicat a fer tot el necessari bonic o lleig per evitar un gol del Vilafranca.

(veure fotos del partit al final de la crònica)

Gol visitant al primer atac.

A  vegades la sort ha d’acompanyar i en aquest partit, els escapolats han tingut el factor sort de cara en saber marcar als cinc minuts en el primer atac ben lligat de la davantera. Un atac des de la dreta arriba a peus de Delmas que clava la pilota al fons de la xarxa. El Vilafranca queda tocat i a la vegada sorprès en veure que davant tenia un conjunt que coneixia be els seus moviments, que practicava un futbol directa semblant als de la Vila i que sabia tallar el joc molt sovint. El Vilafranca no va saber/poder arribar a porteria contrària i crear oportunitats de gol durant la primera part amb el futbol que li va servir a l’Europa per plantar cara, de manera que s’arribava al descans amb el gol comentat.

Segona part amb ganes però sense efectivitat.

La grada estava preocupada amb el col·legiat, l’acusaven de permetre coses a l’Europa fora del reglament, faltes sense targeta, pèrdues de temps i per això el van acomiadar a la primera part amb molts xiulets. A la segona es va mantenir la tònica del partit, es a dir intents d’arribar a porteria contrària per al menys empatar per part dels locals i defensa europeista utilitzant totes les armes que tenia a l’abast. Com oportunitats del Vilafranca tenim un xut de Pere Roca als 69 que para el porter Cañada i als 84 Alabau toca de cap enrere una pilota que surt llepant el pal. Es cert també que Saperas es va lluir en una bona intervenció als 90.

Direm doncs que el gol inicial va fer mal i el Vilafranca no va estar inspirat en cap moment del partit. Pensem que en tota la temporada passada tant sols havia deixat de fer un gol en una única oportunitat, a casa el Vilafranca sempre marca, però diumenge la pólvora estava mullada.

Nota.- Abans de finalitzar aquesta crònica hem de parlar d’uns fets que van succeir durant el partit. Quan els jugadors de l’Europa van anar als barracons que fan de vestidors mentre duren les obres, dos jugadors van descobrir que havien estat robats, que els havien pres varies coses personals algunes d’elles de cert valor. Sembla ser que el robatori es va fer des de les finestres, ja que el barracó estava tancat amb clau. Des d’aquestes pàgines la directiva del Vilafranca lamenta els fets i vol demanar disculpes a l’expedició europeista per tot el trasbals ocasionat per un o uns indesitjables que de ben segur no tenen res a veure ni amb el club ni amb l’esport.

Fitxa Técnica

Vilafranca             0

Europa                  1

Vilafranca: Saperas, Aleix, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, Palau (Torrents 84’), David, Roca (Ismael 75’), Enric, Xavi, Alabau i Puchi.

Europa: Cañada, Narcís, Alberto, Pociello, Diego, Ivan Álvarez, Rovira (Gatell 84’), Valdera, Remo (Cano 86’), Delmas i Aitor González (Jordi Sánchez 62’).

Gols: 0-1 Delmas (5’).

Àrbitre: Casas López de Arce del col·legi de Tarragona. Es va evidenciar que és un àrbitre per tenir fora de casa.

Targetes: Groga al local Roca i Molina i als visitants Aitor González, Delmas, Ivan Álvarez i Gatell.