0
La Pobla de Mafumet
Vilafranca

Tres gols de Virgili a un Vilafranca cansat.

Els que vàrem presenciar el partit, tenim clar que La Pobla de Mafumet te tot un senyor equip que practica un gran futbol i que davant hi ha un autèntic home gol, però també els que hi erem vam arribar a la conclusió que aquell no era el Vilafranca que coneixem. Feia tant sols 41 hores que havia acabat l’anterior partit i evidentment això es va notar.

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

Les jove promeses del Nàstic

Com diem, especialment a la primera part sobre el camp hi va haver tant sols un equip, els joves jugadors de La Pobla, equip filial del Nàstic, feien un preciós joc amb triangulacions al primer toc que els permetia arribar a la porteria del Vilafranca amb molta facilitat. Oportunitats clares als set minuts, als onze i en totes elles Virgili buscant el gol i fent intervenir al porter Saperas amb més freqüència de la que els afeccionats de la Vila volien. Tant i tant es va passejar la pilota prop de l’àrea del Vilafranca, el final va entrar el primer gol cinc minuts abans del descans. Mentrestant, el Vilafranca va fer un parell d’aproximacions perilloses en una falta pentinada enrere per Puchi i un xut d’Eitan que el porter Sergio va aturar sense dificultats.

El Vilafranca ataca, però....

Abans d’arribar al descans, Puchi va fer un parell de canvis, ja que evidentment, no li agradava tal com anava el partit i a la segona part i amb l’1-0 en contra, va posar quatre homes al davant per evitar les sortides des del darrera dels locals. Als 51 Virgili va tenir una bona oportunitat, però el Vilafranca va tenir l’empat a remat d’Enric als 60, eren moments bons per un Vilafranca que semblava que tenia l’empat a prop, però un bon remat de cap de Virgili a centrada de Julio Rico i una jugada personal del mateix jugador cinc minuts mes tard, van deixar el partit sentenciat, tot i que hi van haver mes oportunitats locals i mes parades de Saperas

Al final victòria local sense cap mena de discussió amb tres gols de Virgili, la bèstia negra del Vilafranca, ja que recordem que als tres darrers partits el golejador l’hi ha fet sis gols al Vilafranca

Fitxa Tècnica

La Pobla de Mafumet     3

Vilafranca                       0

La Pobla de Mafumet: Sergio, Julio Rico, Ñoño (Aitor Casas 73’), Aleix Coch, Fran Vélez, Sebas, Roca (Cristino 62’), Alvaro Rey (Boniquet 56’), Alfons, Oribe i Virgili.

Vilafranca: Saperas, Aleix, Ruben Ortiz, Bacaicoa, Palau (Torrents 44’), Enric, Roca (Palet 78’), Eitan, Xavi, Alabau (Ismael 67’) i Puchi.

Gols: 1-0 Virgili (25’). 2-0 Virgili (68’).3-0 Virgili (73’).

Àrbitre:Sauleda Torrent del col·legi de Mataró.

Targetes: Grogues als locals Fran Vélez, Roca i Orive i als visitants Torrents, Molina i Eitan. Vermella a Eitan per acumulació de grogues (min.90).