El Vilafranca pateix la primera mitja hora, però acaba guanyant a un bon Premià

3
0
Vilafranca
Premià

Els contraatacs del Vilafranca van ser mortals, gairebé tres arribades i tres gols.

El Vilafranca va sumar tres punts mes davant un Premià que va sortir fort, es va fer l’amo de la zona ampla i arribava amb perill a la porteria del Vilafranca. Els gols locals van deixar tocat l’equip del Maresma, que per mes que ho intentava no podia i al final es va emportar tres gols.

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

El Premià arrenca fort i el Vilafranca marca.

Des del principi, el Premià es va posar les piles i va començar aquest partit anant per feina. Triangulava bé, jugava al primer toc i es presentava amb certa facilitat a l’àrea local. Als 16 minuts Saperas ha de resoldre un u contra u amb Cristobal, un minut abans de la mitja hora és el foraster Albert qui xuta una falta a la creueta esquerra de la porteria i quatre minuts mes tard Abel xuta des de fora l’àrea i la pilota surt llepant el travesser. Certament l’afeccionat estava preocupat, ja que es veia venir el primer gol. Mira per on va arribar però no a la porteria local, sinó a la del Premià quan Alabau serveix una pilota llarga i el debutant avui a casa Xavi xuta sobre la sortida del porter a gol. Poca cosa mes va succeir al primer temps, tant sols la substitució de Palau, amb una targeta per Torrents.

El Vilafranca remata la feina.

A la segona part i després dels consells donats per Puchi el Vilafranca va sortir bastant canviat, se’l va veure més solt i amb mes verticalitat. Als deu minuts una assistència de Puchi a Eitan, fa que el xut d’aquest acabi en gol i abans de deu minuts mes tard un altra assistència de Puchi aquesta vegada sobre Alabau, fa que arribi el tercer després d’una bona resolució del màxim golejador del Vilafranca. Als 64 el jove Xavi protesta una falta, veu la groga i com que ja entenia una, veu la vermella i cap al carrer. A partir d’aquí, domini amb poques oportunitats de gol del Premià, en un segon temps que el Vilafranca ja amb el 3-0 es va dedicar a nedar i guardar la roba.

Fitxa Tècnica

Vilafranca              3

Premià                   0

Vilafranca: Saperas, Aleix, Ruben Ortiz, Bacaicoa, Palau (Torrents 44’), Enric, Roca (Palet 78’), Eitan, Xavi, Alabau (Ismael 67’) i Puchi.

Premià: Pablo, Litus, Victor (Cantó 70’), Ruben Salvador, Albert, Abel, Finidi, Jonathan, Cristobal , Pol (Kevin 78’) i Gerard (Marc 70’).

Gols: 1-0 Xavi (35’). 2-0 Eitan (55’).3-0 Alabau (63’).

Àrbitre:Díaz Melero del col·legi de Lleida.

Targetes: Als locals Eitan, Palau, Alabau i Xavi i als visitants Victor, Albert i Cristobal. Vermella per acumulació a Xavi del Vilafranca (64’).