El gran treball fet pel Vilafranca a Rubí i els altres resultats fan que el punt sumat sigui molt bo.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
0
0
Rubí
Vilafranca

 

- Puchi que te feina per completar un onze inicial, la lesió de Tito a l’escalfament i l’expulsió de Medina als 71, fan que el punt tingui molt mèrit.

 

A Rubí hi ha perdut varis conjunts de la part alta de la classificació, a més, és un dels equips que millor futbol practica de la categoria, per tant d’entrada sumar un punt ja és bo, ara bé si tenim en compte les lesions i les malalties que han fet difícil a Puchi confeccionar un onze inicial, que el central Tito es lesionava a l’escalfament i que el Vilafranca va jugar amb un home menys des del 71, encara fan més bo el punt assolit. I no deixem de banda els altres resultats de la jornada que porten a que en alguns casos s’hagi ampliat l’avantatge al capdavant de la classificació.

 

Primera part de domini altern.

 

El Vilafranca que estrenava semarretes, es va veure sorprés per un conjunt local que va començar fort, va tenir deu minuts de domini, tot i que no hi va haver oportunitats clares de gol. A partir dels deu, es va igualar el domini i es van donar aproximacions perilloses a les diferents àrees dels dos equips, insistim que sense perill de gol. Als 26, va venir per part del vilafranqui Puchi la mes perillosa, quan el jugador des del punt de penal li arriba una pilota que xuta sense pensar-ho i l’esfèrica surt llepant el travesser. Aquesta de Puchi i una del locals Pedro amb un u contra u amb Saperes van ser el més destacat de la primera part.

 

Segon temps de mes domini local.

 

A la segona part, el Rubí va anar a buscar el gol, el Vilafranca a la contra intentava també tenir la seva oportunitat i era un futbol distret amb xuts llunyans dels dos equips i amb poc perill per la integritat de les porteries. En un dels atacs del Vilafranca el local Kiki provoca a Medina i aquest li clava un cop de cap que provoca l’expulsió del jugador, de manera que el Vilafranca es quedava amb un home menys quan corria el minut 71. Fins al final pressió del Rubí buscant el gol de la victòria i organitzada defensa del Vilafranca per mantenir la porteria a zero.

 

Darrer partit de la primera volta

 

Per fer encara més bo el punt sumat a Rubí, caldrà guanyar a casa el proper partit. Diumenge serà el Tortosa qui vingui a la Vila a jugar el darrer patit de la primera volta. Una victòria del Vilafranca serviria per sumar deu partits seguits a casa sense conèixer altre resultat que la victòria i un record dins la dilatada història del degà penedesenc.

 

Fitxa tècnica

 

Rubí                   0

Vilafranca          0

Rubí: Moreno, Kiki, Gerard, Miguel, Pol, Ponsich (Vicente), Julian (Genis), Juan Pedro, Pedro (Juan), Fernando i Ismael.

Vilafranca: Saperas, Costa, Palau, Fos, Ismael, David, Eitan, Jonathan (Bacaicoa 62’), Valerio (Ruben 42’) (Moral 75’), Medina i Puchi.

Àrbitre: Vizcarro Caparros del col·legi de Tarragona.

Targetes: Pels locals va veure groga, Kiki, Ponsich i Juan Pedro i pels visitants Palau, Jonathan i Eitan. Vermella directa a Medina (71’) del Vilafranca.

 

1_100220102_100120103_100120104_10012010

5_100120106_100120107_100120108_10012010

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona