El Vilafranca comença l’any nou amb la mateixa tònica de victòries de l’any passat i segueix líder

2
0
Vilafranca
Mataró

- Van debutar dos jugadors, el lesionat Ruben que va marcar el segon gol i Fos que ha tornat a Vilafranca després d’uns anys jugant fora.

Va costar més del que hom podia pensar, el Mataró va plantar cara en varis moments del partit i fins ben entrada la segona part, arran del 2-0 no es va veure el partit guanyat, un altra victòria a casa que li permet al Vilafranca seguir manant al capdamunt a la classificació.

Primera part fluixa.

La primera part ha estat fluixa, ni un ni l’altre conjunt han fet un futbol per tenir en compte. El Vilafranca ha començat portant la iniciativa però mica en mica el Mataró ha mostrat les seves armes portant un cert perill a la porteria local, un perill una mica enganyós ja que en cap moment s’ha vist perillar la integritat de la porteria de Saperas i si diem que els visitants van tenir un parell d’aproximacions perilloses, es cert també que el Vilafranca va sovintejar l’àrea dels del Maresma. El cas és que l’empat sense gols al descans era fidel reflexa del que havia succeït als primers quaranta cinc minuts.

Segona amb més intensitat.

El segon temps va ser mes intens des del principi, donava la sensació que al vestidor s’havia parlat d’oblidar la primera part i anar per feina. Tito del Vilafranca va rematar i un defensa treu de prop de la ratlla de gol, una falta xutada pel visitant Marcial, es ben aturada per Saperes. Tot just entrar al camp, el debutant Ruben (recordem que estava lesionat des de la pre-temporada), te un u contra un amb el porter i el seu xut, al final es tallat per un defensa, de manera que es notava que podia arribar algun gol tant per un com per l’altre conjunt. Finalment en tres minuts va passar de tot. Gol del Vilafranca, en remat de Puchi als 69, als 70 el defensa local Costa salva un gol des de sota els pals i un minut després Ruben en una contra marca el definitiu 2-0, de manera que es va passar del possible empat a un gol al 2-0, un resultat que el propi Costa hauria pogut ampliat als 77 però el porter en una bona intervenció va desviar el seu remat a còrner.

Diumenge desplaçament a Rubí

Gràcies a la fortalesa del camp propi, el Vilafranca segueix líder, amb una certa distància amb els perseguidors. Falten dos partits per acabar la primera volta, Rubí i Tortosa i després començarà una segona volta de la lliga. Així doncs, de moment, diumenge cal anar a Rubí a seguir sumant punts.

Fitxa tècnica

Vilafranca                 2

Mataró,                     0

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito, Costa, David, Elvis, Bacaicoa (Eitan 31’), Valerio (Ruben 66’), Medina (Fos 76) i Puchi.

Mataró.- Jodar, Ferran (Marc Pérez 76’), Urbano, Aitor (Carmona 84’), Manu, Pol, Javi, Rafa (Cristian 67’), Marcial, Landi i Uri.

Gols.- 1-0 Puchi (69'). 2-0  Ruben (71').

Àrbitre: Rigau García del col·legi de Girona.

Targetes: Pels locals va veure groga, Elvis, Aleix, Fos i Ruben i pels visitants Marcial, Javi i Manu. Vermella a Javi per acumulació de grogues (minut 88).