Malgrat l’empat, el Vilafranca arriba a les festes de Nadal com a líder destacat.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
0
0
Montcada
Vilafranca

 

- El Vilafranca va buscar el gol, cap al final, quan els locals van quedar amb un home menys.

 

El Vilafranca no ha pogut sumar mes que un punt a camp d'un Montcada que amb el nou entrenador Jaume Creixell l'equip ha millorat i mica en mica suma punts per sortir del pou de la classificació. Malgrat tot, el punt i els altres resultats porten a que el Vilafranca arribi a les festes de Nadal i Any Nou com a líder destacat a la classificació.

 

Estratègia i igualtat.

 

El que hom esperava del partit, bona dosi d'estratègia i igualtat entre dos equips dirigits per dos entrenadors de contrastada categoria. Jaume Creixell pels locals i Puchi pel Vilafranca, van fer servir tots els seus coneixements per intentar marcar algun gol al seu oponent, d'aquí ve que a la primera part tret d'una oportunitat dels locals al minut dos que va ser frustrada pel porter Saperes, el demés es va caracteritzar per la igualtat, pot ser amb cert domini local, això si, sense ocasions clares de gol, de manera que es va arribar a la mitja part amb el resultat més lògic.

 

Segona part mes moguda.

 

La segona part va ser diferent, el Vilafranca va sortir més posat al partit, va controlar més el joc i es va costar amb més perillositat a la porteria de l'equip local. Hem de dir però que tant un com l'altre equip treballava per evitar que el contrari fes un gol a la seva porteria, és per això que en aquesta segona part, tampoc es que hi haguessin oportunitats molt clares de poder cantar un gol. Pot ser si que cap al final, entre un clar penal sobre el davanter Puchi que el col·legiat no va voler veure i l'expulsió del jugador local Ivan Serrano per acumulació de grogues, que va permetre un major domini del Vilafranca, tot plegat va portar a que es pugui dir que si algú havia de guanyar era el Vilafranca.

 

Descans per festes de Nadal i cap d'any

 

Ara toca descansar. El Vilafranca va començar la lliga amb un equip fet amb un pressupost molt rebaixat i per no passar problemes i ves per on s'arriba a fi d'any com a líder destacat, tot un premi a un gran grup humà que es caracteritza pel seu gran treball.

 

Fitxa tècnica

 

Montcada 0

Vilafranca 0

 

Montcada: Jonathan, Cusso, Cabra, Cuadras (Jimi), Ivan Serrano, Xavi Garcia, Solana, Carrion, Peralta, Tamudo i Eric Calvo (Norbert).

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito, Costa, David, Elvis, Eitan, Valerio, Medina (Jonathan 70) i Puchi.

Àrbitre: Rodríguez Cavallas del col·legi de Barcelona.

Targetes: Pels locals va veure groga, Solana, Cuadras, Cusso, Ivan Serrano i pel visitant Elvis. Vermella a Ivan Serrano (83'), per acumulació de rogues.

 

201209_1 201209_2 201209_3 201209_4 201209_5 201209_6 201209_7

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona