El Vilafranca s’estrena amb els empats precisament un dia que havia de guanyar.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
1
1
Santboià
Vilafranca

Primera part amb poca cosa i una segona amb un bon Vilafranca: gol, dos pals i tres oportunitats de gol

 

Era aquesta una bona oportunitat per trencar la mala ratxa del Vilafranca a camp contrari i mira per on, un partit que per oportunitat i bon joc especialment a la segona part, s’havia de guanyar i en canvi es va estrenar la casella dels empats, perdent una bona oportunitat de seguir mes enganxat als quatre llocs de play-off.

 

(Veure fotografies al final de la crònica)

 

Poques oportunitats


El Vilafranca va sortir amb certes precaucions defensives, amb cinc defenses, canviant l’habitual contenció de quatre i un pivot per davant. Als deu minuts es va lesionar Dani Delgado i entre una cosa i un altre, el Vilafranca es va mostrar desconegut i traient una vaselina de Marquez a pilota avençada de Puchi que va sortir llepant el pal per sobre, poca cosa més va fer en atac. El Santboià, per la seva banda tampoc va donar massa problemes a la porteria del Vilafranca, tant sols el gol  a dos pel descans en una falta directa molt ben llençada pel local Guillem Cornellà que entra per l’escaira.

 

Un gran Vilafranca, un pobre resultat

 

Durant el descans, l’entrenador del Vilafranca Puchi, va reorganitzar l’equip, va retirar un home del darrera i va posar un davanter més, anant a parar a un esquema més habitual en l’equip del Penedès i la qual cosa ben aviat va donar el seu fruit, una contra que Valerio amb el cap obre cap a la dreta de l’atac i que des d’allà, Santolalla avança un parell de metres xuta i clava la pilota al fons de la xarxa. S’havia fet el més difícil i calia anar a buscar la sentencia, però anant en compte ja que el Santboià va avisar amb un xut de Pedro arran de pal que va aturar bé Rodenas. A partir d’aquí, Bacaicoa va estar a punt de marcar (57’), Valerio s’escapava als 58 i rematava al pal dret de Manel, Ruben Ortiz també apunt de marcar de falta (65’), Bacaicoa ho torna a intentar i el seu xut surt fora (68’) i als 77 Puchi també xuta al pal i finalment, als 82’), Reyes serveix una pilota a Valerio qui xuta bé però el porter local Manel para amb el cos. Va ser una bona segona part del Vilafranca sense un millor premi que l’empat, per cert, el primer de la temporada.

 

 

Fitxa Técnica


Santboià            1

Vilafranca          1

 

Santboià: Manel Martínez; Isaac, Javi Calvo, José, Cárdenas; Heredia, Guillem Cornellà; Dani Romero (Venzal, 75’), Carlos Cano, Pedro (José Javier, 55’) i Marc Masip (Raúl Pradas, 62’).

Vilafranca: Álex Ródenas; Kiki, Uri, Bacaicoa, Ismael (Valerio, 46’), Rubén Ortiz; Raúl Calvo, Antolínez, Dani Delgado (Márquez, 10’ )(Santolalla, 46’), Reyes i Puchi.

Gols: 1-0, Guillem Cornellà (42’); 1-1, Santolalla (51’).

Àrbitre: Bergada Braña, de la delegació de Tarragona.

Targetes. Han vist la groga els locals Marc Masip i Carlos Cano; els visitants Álex Ortiz i Puchi.

Incidències: Unes 500 persones van presenciar aquest partit en una matinal primaverenca.

 

{gallery}web/2011/desembre/cronica4{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona