Resultat còmode que permet tancar l’any amb bons números: sisens i amb trenta un punts.

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
3
0
Vilafranca
Gavà

Gran segona part, amb dos gols en un parell de minuts que sentenciaven el partit.

 

Darrer partit de l’any a casa, darrer partit de la primera volta a camp propi, un partit davant un Gavà que s’ha vist sorprès a la segona part amb dos gols rapits de Valerio i Moha que han deixat el partit quasi bé llest. Després a onze pel final el jove Antolinez sentenciava una bona segona part del Vilafranca.

 

(Veure fotografies del partit, al final de la crònica)

 

Igualtat al primer temps


El Gavà amb el seu futbol de toc i el Vilafranca amb l’habitual futbol directa, van fer una primera part amb un futbol de puja i baixa, amb poques oportunitats de gol. Valerio als deu minuts i Ruben Ortiz als vint van poder marcar pels locals i Cervantes als 41 va tenir la seva oportunitat que no va anar a gol per la bona intervenció del porter Ródenas. Així doncs es va acabar la primera part amb empat a zero i tot quedava per la segona part.

 

Dos gols sorpresa i tres punts

 

Desconeixem que es va dir als vestidors durant el temps de descans, però el Vilafranca va sortir com una moto i amb un parell de minuts va sorprendre els homes d’Albert Poch per clavar dues dianes que pràcticament sentenciaven el matx. Tot just s’havia tres de mig camp Antolinez agafa una pilota per la dreta de l’atac, s’interna, centra al segon pal i des d’allà Valerio remata al fons de la xarxa fen pujar l’1-0 i un parell de minuts després era Moha qui aprofitava una centrada de Kiki també des de la dreta, marcant el segon. Amb aquest resultat, el Vilafranca es va dedicar mes a evitar un gol del Gavà que no pas a anar a buscar el tercer, fins i tot va arribar a posar cinc defenses i tot i així en una jugada aïllada el jove Antolinez de xut ras i col·locat des de la frontal deixava el marcador llest per sentencia. Dir que cap el final el Gavà va buscar el gol de l’honor sense sort.

 

Fitxa Técnica


Vilafranca          3

Gavà                  0


Vilafranca: Alex Ródenas, Kiki, Bacaicoa (Ismael 64’). Uri, Ruben Ortiz, Calvo, Antolinez, Santolalla, Moha (Josu 80’), Valerio (Dani 75’) i Puchi.

Gavà: Adrià, Juan Carlos, Dani Iglesias (Juanito 85’), Vivó, Boira, Fernández, Edgard, Unzué, Alegre (Amezcua 64’), Quiles (Bioko 64’) i Oriol.

Gols: 1-0 Valerio (min 46). 2-0 Moha (min 48). 3-0 Antolinez (min 79).

Àrbitre: Martín Varas de la delegació de Barcelona.

Targetes: Grogues al local Ruben Ortiz i als visitants Cervantes i Juan Carlos.

Incidències: Poca gent al Municipal, tant sols uns 150 afeccionats que van veure com el Gavà es va haver de posar pantalons de color daurat per no confondre els seus de color blau amb els del Vilafranca.

 

DES D’AQUESTA WEB VOLEM DESITJAR A TOTS ELS AFECCIONATS I SEGUIDORS DEL F.C. VILAFRANCA UNES BONES FESTES DE NADAL I ANY 9

 

{gallery}web/2011/desembre/cronica18{/gallery}

 


El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona