Victòria a camp de l’Europa i a un punt del play-off

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
0
1
Europa
Vilafranca

El Vilafranca acaba la primera volta amb 34 punts i a tocar del grup dels de dalt

 

Després de l’aturada de festes nadalenques el Vilafranca va anar al Nou Sardenya a fer el darrer partit de la primera volta. Feia 25 anys que no es guanyava a l’Europa al seu camp i mira per on, les coses li han anat bé per acabar la primera part de la lliga com a cinquè classificat, amb 34 punts, a tant sols un dels llocs de play-off. Sens dubte això és tot un èxit per un conjunt de recursos limitats com és el Vilafranca.

 

(veure fotografies del partit al final de la crònica)

 

Un gol i poca cosa més.


La primera part va tenir poques oportunitats de gol, però un parell d’incidències negatives pels locals. Pel que fa a ocasions hem de dir que als 16 els locals reclamen un penal d’Antolinez a Delmàs en una jugada tocant la ratlla de fons i en la que els dos jugadors ensopeguen. Després un parell de minuts més tard, el porter del Vilafranca Alex Ródenas treu llarg de porteria, Valerio perllonga de cap, la pilota va a peus de Puchi qui fa la passada amb profunditat a Josu perquè es presenti davant el porter local i de xut ras faci el que seria únic gol del partit. Als 23 és Valerio qui arriba en un u contra u amb el porter, però aquest salva la rematada a gol i abans del descans van venir les dues jugades, que dèiem, negatives pels locals, la lesió de Cebri als 27 i l’expulsió de Josué als 40 per doble groga.

 

Aguantar la pressió local

 

Els locals, conscients que havien, com a mínim d’empatar, van prémer l’accelerador a la segona part, dir però que als tres de la represa, Dani Delgado que en descans havia substituït a Valerio va tenir la seva bona oportunitat en un remat de cap que va aturar molt bé el porter Leva. Com dèiem, els locals van treballar de valent, en cap cas es va notar que eren un menys i van sovintejar la porteria del Vilafranca amb bones arribades, sense massa perill. Als 52, xut espectacular de tisora de Peque que surt a un metre de l’escaira, als 58 remat de cap d’Eric Blasco prop del pal, era un cert domini local que el Vilafranca sabia controlar. Cap el final i amb els tres canvis fets Dani Delgado és lesiona i com aquell qui diu és queda al camp com espectador, ja que no pot córrer i als 86 l’Europa va tenir l’empat en un remat de cap de Parrés que Alex Ródenas salva tocant la pilota amb la punta dels dits a córner.

 

Fitxa Técnica


Europa          0

Vilafranca     1

 

Europa: Rafel Leva, Aitor olmo, Alberto, Cano, Josué, Parrés, Peque, Valderas (Guzman 79’), Cebri (Eric Blasco 28’), Delmas (Gatell 46’) i Rovira

Vilafranca: Alex Ródenas, Kiki, Bacaicoa (Dani 74’). Uri, Ismael (Marquez 70’), Calvo, Antolinez, Santolalla, Josu, Valerio (Dani Delgado 46’) i Puchi.

Gols: 0-1 Josu (min 18).

Àrbitre: Pérez Bueno de la delegació de Mataró.

Targetes: Grogues als locals Josué i Rafa Leva i als visitants Santolalla, Puchi i Josu. Vermella al local Josué per acumulació de grogues (min 40).

Incidències: Matí primaveral amb unes 600 persones.

 

{gallery}web/2012/gener/cronica8{/gallery}

 

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona