El Vilafranca tracta de tu al líder Terrassa al seu camp

Tercera Divisió
LOCAL
VISITANT
1
1
Terrassa
Vilafranca

Els de Puchi comencen la segona volta amb bon peu gràcies a un gol de l’ex egarenc Reyes

 

Era sens dubte una sortida difícil i més després de sumar tres punts davant l’Europa. Per postres als dos minuts gol local i hom va penar en el pitjor, però a aquest Vilafranca se li ha de donar molta confiança, és capaç de grans coses i de moment està a tocar del play-off, tutejant als millors de la categoria.

 

Gol local, en fred.


El líder Terrassa, va tenir davant un Vilafranca que, com és habitual en ell, va posar les coses molt difícils al seu oponent a base de fer un futbol seriós, amb molta estratègia i de lluitar al llarg de noranta minuts. La primera part va començar bé pels de casa amb un gol als dos minuts de Libo i qui sap si això va portar als egarencs a pensar que seria un partit fàcil, un passeig com la temporada passada i pot ser l’equip es va relaxar, pensant que ja arribarien algunes altres oportunitats, però el gol no va afectar al Vilafranca i els del Penedès van seguir treballant bé, primer per neutralitzar els atacs locals i després per intentar fer el gol de l’empat. En atac el Vilafranca va tenir un parell de xuts desviats de Josu i un remat de cap d’Uri en un córner als 31 i poca cosa més, com el Terrassa que als 39 va tenir una bona oportunitat de Josua i poc mes a destacar.

 

Gol de l’empat i aguantar

 

Després del descans, el Vilafranca va sortir convençut de poder empatar i ben aviat ho va aconseguir Reyes, el jugador que havia estat amb el Terrassa. Va ser un bonic gol després d’una gran jugada de Moha. Pocs minuts després, als 59 Libo va rematar bé, però massa creuat i als 73 Carlitos feia un bon xut i Alex Ródenas aturava amb dos temps. Veient que seria molt difícil marcar un segon gol, els homes de Puchi es van replegar i mostrant una ordenada i sòlida defensa van arribar al final del matx sense massa problemes i guanyant-se un punt més que els permet mantenir-se a un punt de la zona de play-off tot i que han cedit la cinquena posició al Manlleu.

 

 

Fitxa Técnica


Terrassa        1

Vilafranca      1

 

Terrassa: Diego, Lalo, Manu (Pep Arau 74’), Libo, Molist, Montero, Joshua (Urbano 74’), Trives (David López 63’), Suarez, Carlitos i David García.

Vilafranca: Ródenas, Kiki, Bacaicoa (Ismael 83’), Uri, Dani, Rubén Ortiz, Antolínez, Calvo, Moha, Reyes (Valerio 66’) i Josu (Márquez 63’).

Gols: 1-0 Libo (2’) i 1-1 Reyes (52’).

Àrbitre: Ávalos Barrera del col·legi d’Igualada.

Targetes. Grogues al local Suarez i als visitants Ruben Ortiz, Calvo, Reyes i Bacaicoa

Incidències: Tarda freda a L’Olímpic de Terrassa amb unes 600 persones.

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona