Gran victòria d’un Vilafranca davant un Prat que va buscar els tres punts jugant a pilota.

Prat

El joc directe vilafranquí i el seu esquema defensiu van amargar la tarda al bon equip del Prat.

Tres punts mes per un Vilafranca que està sorprenent en el seu retorn a Tercera i aquesta vegada els va sumar davant un Prat que va venir a Vilafranca a sumar mostrant un bon potencial futbolístic, però que l’esquema defensiu dels de Puchi i el seu futbol directa els va sorprendre.

(veieu fotografies al final de la crónica)

Primera part amb ocasions de tots dos.

Després del minut de silenci en memòria de Jordi Pitarque, des de l'inici del matx es va notar que el Prat anava per feina, no especulava amb l’empat inicial i es va apreciar en les primeres arribades a porteria del Vilafranca, amb cert perill, mentrestant el Vilafranca fent el seu joc també ensenyava les ungles als homes de Miguel López, de manera que el futbol era vistós i la pilota anava de porteria a porteria, el  conjunt locals amb joc directa i el visitant jugant l’esférica. Es va arribar al 28 i una paret Alabau-Valerio-Alabau, acaba amb xut d’aquest ultim al fons de la xarxa, fent que s’arribés al descans amb aquest únic gol.

Segon temps amb domini del Prat i gols del Vila.

Durant el descans els entrenadors corregeixen posicions i preparen la segona part per millorar el resultat del primer temps. El Prat segur que ho va fer, però quan als dos minuts el contrari fa un gol trenca els plantejaments. Efectivament el mig campista del Vilafranca Roca (celebrava els 50 partits amb la samarreta del Vila) es va trobar amb una pilota un parell de metres fora l’àrea, s’endinsa i clava un xut creuat lluny de l’abast d’Imanol assolint el segon gol. El Prat ho va seguir provant fent canvis que li podessin donar mes profunditat, tenien oportunitats de gol a pilota parada i fins i tot Fran va tenir el gol 52 però no va saber superar el porter local Saperas.

Anaven passant els minuts i mes del mateix, control de pilota visitant i contraatacs locals que van donar el seu fruit als 65 quan Valerio va saber engaltar un gran xut des de l’àrea gran que va entrar quasi bé per l’escaira. Era un clar i sorprenent 3-0 que il·lusionava al conjunt local i deixava bocabadat als del Prat. Fins al final del partit el Vilafranca es va anar replegant passant dels tres davanters a dos i al final a un de cara a mantenir el resultat.

En acabar el partit satisfacció per part de l’afeccionat en veure al seu equip de manera sorprenent amb set punts en tres partits.