El Vilafranca torna de Gavà amb un treballat i merescut punt que li permet compartir liderat amb altres tres equips.

1
Gavà
Vilafranca

Els homes de Puchi van treballar molt davant un equip que li agrada jugar la pilota.

Tornar de Gavà amb un punt, és un molt bon resultat per un Vilafranca que com és habitual s’ha deixat la pell al camp. Recordem que Gavà i Vilafranca son dos equips nous a la categoria, un per haver baixat i l’altre després de pujar de Primera Catalana. Es va avençar al marcador a la primera part i a la segona va empatar el conjunt local.

(veieu fotografies del partit al final de la crónica)

Primera part de domini local sense ocasions.

Ben aviat es va veure quina seria la tònica del partit. El Gavà amb homes tècnics al seu equip, fa un futbol a base de tocar i tocar la pilota, els seus homes ho fan bé, però davant es van trobar un Vilafranca molt incòmode que no els va deixar xutar a portera amb comoditat durant la primera part. Pensem que fins el minut 55 el Gavà no va xutar entre els tres pals. Per la seva banda el Vilafranca amb el seu joc vertical i amb jugades d’estratègia, a part de fer un gran gol, es va apropar amb perill a la porteria local. Malgrat tot es va arribar al descans amb un sorprenent i merescut 0-1.

Segona amb empat i domini local

A la segona part el Gavà va prémer l’accelerador i va donar mostres d’anar decidit a cercar l’empat, amb un cert respecta a les contres d’un Vilafranca molt treballador en totes les seves línies. Va arribar l’empat, en un córner afinalitzat amb jugada estratègica i fins el final de partit el Gavà va mostrar el seu veritable potencial, però els del Penedès es van defensar amb molt ordre, buscant contraatacs que li permetessin fer un segon gol. Puchi als 71 amb un xut prop de l’escaira va tenir el gol i els locals Triguero, Cervantes i Rulo també ho van intentar, sense sort.

Al final repartiment de punts en aquest segon partit de lliga que va convocar a molts entrenadors de la tercera divisió en ser l’únic partit que es jugava dissabte la tarda.

Fitxa Técnica

Gavà                      1

Vilafranca              1

Gavà: Pastor, Juan Carlos, Dani Iglesias, Vivó, Boira, Triguero, Aitor Unzué (Lerin), Pere (Enric), Cervantes, Rulo, Ezquerra (José Alberto).

Vilafranca: Gerard, Moya, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, Aleix,  David, Roca (Elvis 76’),Eitan, Alabau (Ruben 40’), Valerio (M0olina 59’) i Puchi.

Gols: 0-1 Alabau (39’). 1-1 Dani Iglesias (59’).

Àrbitre: Castaño Coso del col·legi de Tarragona. Va fer una bona actuació.

Targetes: Groga als locals Dani Iglesias, Juan Carlos i Boira i als visitants Elvis i Molina.