1
Vilafranca
Masnou

El penal de Puchi va servir per empatar i la xilena de Piñol per guanyar.

El Vilafranca s’estrenava a la tercera divisió, en plena festa major i va assolir els tres punts davant un Masnou que va plantar cara i que tot i jugar amb superioritat numèrica durant quasi tota la segona part, es va veure superat amb un gran gol de tisora o xilena de Pinyol, just quan s’entrava en temps de descompte.

(Veure fotos del partit al final de la crónica)

Primer temps sense gols.

Després dels nervis inicials que van mostrar els dos equips, es va jugar una primera part, amb certa igualtat, però amb alguna oportunitat mes pels locals que en un parell o tres d’oportunitats van tenir el gol a prop, de manera que es va arribar al descans amb tot per decidir.

Deliri final

La segona part va estar marcada des del principi ja que als tres minuts, Enric del Vilafranca va veure una segona groga molt severa lluitant per una pilota, el cas és que els de Puchi es van quedar amb deu. Per postres un penal mes que dubtós, va significar el 0-1, de manera que amb un home menys i el 0-1, pintaven bastos. El caràcter del Vilafranca però es va mantenir viu i als 72 arribava el penal que va significar l’empat, era un mal menor tal com anaven les coses, de manera que calia defensar l’empat tenint en compte les circumstàncies del partit, però, entrant al descompte, i en un córner, que fins i tot va anar a rematar el porter Saperas, el nou fitxat enguany Piñol va enganxar una xilena, volea o el que vulgueu per rematar un segon gol que va portar el deliri sobre el terreny de joc i a les grades. Era un partit gairebé perdut i el caràcter Puchi  de l’equip o una empenta del patró de la Vila Sant Felix com dirien alguns vilafranquins, va servir per sumar aquesta primera victòria.

Fitxa tècnica

Vilafranca                  2

Masnou,                    1

Vilafranca: Saperas, Aleix, Rubèn Ortiz, Bacaicoa, David, Enric, Roca, Eitan, Puchi, Alabau (Valerio 63’) (Piñol 74’) i Ruben Molina (45’).

Masnou: Xavi, Marc Esteban (Yosu 50’), Sergio, Javier, Reina, Braian, Carrion, Alex (Molina 60’), Siso, Javi García i Masip (Javi Sánchez 79’).

Gols: 0-1 Carrion de penal (66’). 1-1 Puchi de penal (72’). 2-1 Piñol (90’).

Àrbitre: Tomàs Bauló del col·legi de Barcelona.

Targetes: Groga als locals Bacaicoa i Enric i als visitants Marc Esteban, Reina i Molina. Vermella al local Enric per acumulació de grogues (min48)