El Vilafranca eliminat de la Copa Catalunya a la tanda de penals

2
2
Olímpic Can Fatjo
Vilafranca

Després d’empatar a dos gols i de llençar vuit penals cada equip, l’Olímpic Can Fatjo es va classificar.

El Vilafranca es va desplaçar a Rubí per jugar una de les eliminatòries de la Copa Catalunya, li va tocar amb el campió del grup segon de la Territorial Preferent, l’Olímpic Can Fatjo, un potent conjunt que és va mostrar com un equip molt compensat en les seves línies. El Vilafranca minvat de gent no va poder presentar el millor onze i a mes hi havia pocs efectius a la banqueta.

Veure fotografies del partit al final de la crónica

Gol matiner i de penal

Gairebé sense ni tant sols fer el que en el futbol se’n diu minuts de tanteig, va arribar la primera jugada de perill pels locals. Una pilota llarga que l’habitual home de mig camp que dissabte jugava de central, Elvis, deixa botar a la frontal de l’àrea, quan intenta el control, el davanter local Carlos Esteban li ha agafat l’esquena i quan tots dos lluiten per l’esfèrica el davanter local cau, el col·legiat mira el línies i aquest amb el cap li envia un si que es converteix en penal. El llença Gago i puja el primer gol al marcador. El Vilafranca reacciona i busca porteria, te oportunitats i és als 22 Bacaicoa qui en una assistència de Puchi i d’un potent xut esbiaixat anota l’empat. Dos minuts mes tard una bona centrada de Pujante porta a un parell de rebots que obliguen a que David tregui la pilota de sota pals. Un i altre equip busquen la desigualada i és el local bayarri qui als 39 es presenta sol davant Gerard, però aquest en una gran parada frustra el segon gol i prop del descans és l’altre porter, el local, qui s’ha de lluir per aturar un bon remat de cap de Valerio.

Gols al principi de la segona part i tanda de penals

Si els locals van marcar l’1-0 als quatre minuts, a la segona el Vilafranca no va esperar ni un minut per desequilibrar el marcador en un remat bombejat de Valerio després d’una cessió també de cap de Bacaicoa, però un parell de minuts més tard, en una jugada a pilota parada, Velez remata de cap l’empat definitiu. La segona part va ser un constant de pilotes amunt i avall, els dos equips buscaven el tercer gol, sense massa oportunitats clares de gol, de manera que es va arribar a la tanda de penals. En va llençar vuit cada equip i els locals en van convertir set, de manera que el guanyador va ser el conjunt local i per tant és qui passa a la següent eliminatòria.

Fitxa tècnica

Olímpic Can Fatjo     2

Vilafranca                  2

Olimpic Can Fatjo: Victor, Del Barrio (Juan García 89’), Torres, Juan Elvira (Fede 35’), Vélez, Jonathan, Bayarri, Gago (Javi Pérez 70’), Pujante (Berna 78’), Angel Cuello (Toni Corral 57’) i Carlos Esteban

Vilafranca: Gerard (Saperas 45'), Aleix, Elvis, Palau, Rubèn Ortiz, David, Roca (Torrents 75’), Eitan, Puchi, Bacaicoa (Ruben 67’) i Valerio.

Gols: 1-0 Gago de penal (4’). 1-1 Bacaicoa (22’). 1-2 Valerio (46’). 2-1 Velez (48’). Tanda de penals 7-6 de vuit llançaments cada equip.

Àrbitre: Fabregas Capella del col·legi de Sabadell.

Targetes: Groga als locals Pujante, Del Barrio, Gago, Torres i a la banqueta primer i segon entrenador i al visitant Valerio.