El Vilafranca acaba amb 81 punts una gran temporada

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
0
3
Tortosa
Vilafranca

 

Pere Roca i David Pérez van encaminar la victòria a la primera part .

 

El Tortosa necessitava sumar algun punt per allò dels descensos compensats. El Vilafranca amb tots els deures fets va anar a complir amb l’expedient. En aquestes circumstàncies, els dos punts per lògica s’havien de quedar a casa i en canvi van viatjar cap el Penedès i tot perquè els homes de Puchi no coneixen la paraula relaxació.

(Veure les fotografies del partit al final de la crònica)

 

Partit sentenciat a la primera part

 

La necessitat de puntuar del Tortosa s’evidencia quan als tres minuts els locals van tenir una molt bona oportunitat de gol, el davanter Arasa es va quedar davant el porter del Vilafranca, xuta i Gerard en una gran intervenció desvia a córner. El Vilafranca va reaccionar i amb dos cops d’efectivitat, van arribar els dos primers gols. Primer Valerio en una jugada per la dreta, centra i tal com li arriba, Pere Roca fa un xut cargolat i amb molt efecte que entra per l’escaira i tres minuts després Puchi fa una passada en profunditat a David Pérez qui avança uns metres i creua la pilota a gol i per acabar de arrodonir o millor dit deixar clar qui manava a la matinal futbolística, un minut mes tard Bacaicoa treu una falta i Valerio remata de cap al pal. El Vilafranca dominava davant la impotència de l’equip mes necessitat dels punts, de manera que es va arribar al descans, amb un parell d’intents de reduir diferencies per part dels davanters locals.

 

A mantenir el resultat

 

A la segona part es tractava de mantenir l’avantatge, a l’equip del Vilafranca la paraula relaxament no te lloc i d’aquí ve que es va continuar treballant. El tercer gol va arribar en una centrada de David que el defensor Recio va desviar a gol i fins el final un i altre conjunt van seguir buscant porteria, de manera que haurien pogut arribar mes gols. Al final doncs victòria d’un Vilafranca que queda a un sol punt del record de 82 en una temporada assolit pel Girona, un Vilafranca que ha fet una magnífica temporada, gens fàcil d’oblidar.

 

Fitxa tècnica

Tortosa                  0

Vilafranca              3

Tortosa: Raul Jiménez, David, Subi, Egorbide, Kique, Borrull (Cristian 45’), Recio, Marc (Ruibal 54’), Arasa (Maikel 62’), Victor Ortiz i Oscar.

Vilafranca: Gerard, Aleix, Bacaicoa, Tito Caballero, Moya (Rubèn Ortiz 37’), David, Elvis, Roca, Puchi, Valerio (Palet 56’) i David Pérez (Medina 65’).

Gols: 0-1 Roca (20’). 0-2 David Pérez (23’). 0-3 Recio portal propi (58’)

Àrbitre: Pertegal Méndez del col·legi de Granollers va portar el partit molt bé.

Targetes: Groga als visitants Moya i Roca.

 

{gallery}web/2010/juny/cronica6{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona