Les celebracions, l’homenatge a Rafa Moral i el relaxament van obligar a treballar be a la segona part.

Rubi

Moral va ser substituït per Fos als 35 i Puchi va fer un poker de gols capgirant el marcador a la segona part

Diuen els entesos que les celebracions desconcentren els equips i fan que es perdi concentració. Talment és el que va passar diumenge en el darrer partit del Vilafranca d’aquesta temporada. Celebració de campions, túnel homenatge del Rubí, placa commemorativa a Rafa Moral pels 17 anys i 400 partits vestint la quadribarrada del Vilafranca, de fet tota una festa al camp i a la grada que va portar a una relaxació dels jugadors i a que un Rubi molt efectiu, va avisar amb un remat a la creueta de Juan Pedro i mes tard, en dos minuts i a pilota parada fes dos gols al voltant del primer quart d’hora.

(Veieu les fotos de les celebracions i del partit al final de la crónica)

Poca concentració a la primera part

Com diem, un parell de gols de Fernando Kroeff, un de falta directa i un altre de penal, van fer planejar el enguany desconegut fantasma de la derrota, sobre el Municipal. El Vilafranca va reaccionar, i també de penal per unes mans dins l’àrea d’un defensor, va pujar l’1-2, el primer de Puchi i va renéixer l’esperança de no perdre, però un altre errada defensiva va acabar amb gol del visitant Carles tocant el descans. Impensable, 1-3 a la mitja part, quan en tota la lliga a casa tant sols s’havien empatat dos partits.

Consells al descans i resultat capgirat

A Puchi no li agrada perdre ni als entrenaments i d’aquí ve que en temps de descans, aprofités per explicar quatre coses als seus homes, uns quants consells i deixar clar el que volia va fer que a la segona part l’equip fos un altre, vaja, es va veure el Vilafranca de sempre i jugant com ell sap, es va aconseguir capgirar el marcador. Primer Pere Roca als 61 amb un gran gol des de la frontal i després tres gols de Puchi, un primer gol en aprofitar una boa centrada de Ruben Ortiz, el segon en un penal fet pel porter sobre Palet i el tercer en una errada del porter, ja en temps de descompte. Un gol a la primera part, quatre a la segona, quatre gols de Puchi, dos de penal, cinc gols, celebracions, homenatges, que mes volem d’aquest gran Vilafranca.

Comiat de lliga a Tortosa

Els de l’Ebre necessiten com a mínim sumar un punt per evitar qualsevol problema de descens, ni que sigui pels maleïts descensos compensats i el Vilafranca amb tota la feina feta farà el seu partit per intentar sumar. Veurem com acaba la cosa.

Fitxa tècnica

Vilafranca              5

Rubí                       3

Vilafranca: Gerard, Aleix, Tito Caballero, Rafa Moral, (Fos 35’), Rubèn Ortiz, Elvis (Moya 54’), Eitan, Roca, Medina (Valerio 54’), Palet i Puchi

Rubí: Frank, Kiki, Gerard, Alexis, Miguel, German, Juanlu (Novo 73’), Juan Pedro (Rosich 58’), Pedro (Genís 68’), Fernando Kroeff i Carles.

Gols: 0-1 Fernando Kroeff (15’). 0-2 Fernando Kroeff de penal (16’). 1-2 Puchi de penal (37’). 1-3 Carles (43’). 2-3 Roca (51’). 3-3 Puchi (61’). 4-3 Puchi de penal (77’). 5-3 Puchi (92’).

Àrbitre: Martín Pomés, del col·legi de Girona.

Targetes: Pels locals va veure groga, Elvis, Aleix, Fos i Ruben Ortiz i pels visitants, Gerard, Carles, Kiki i Frank.