El Vilafranca CAMPIÓ a dues jornades del final.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
0
1
Mataró
Vilafranca

El solitari gol de Puchi va ser suficient en un partit tranquil i moltes oportunitats de gol

 

Faltant dues jornades el Vilafranca ja ha fet els deures d’aquesta temporada. El primer objectiu va ser salvar categoria, després vist com anava tot es va ampliar a pujar a tercera i finalment ser campions de Primera Catalana, per tant feina feta.

 

Veieu fotografies del partit i celebració al final de la crónica

 

Controlar i resoldre


Ben aviat es va poder apreciar que el Vilafranca anava per feina, volia guanyar a Mataró per ser campió, sense esperar a ser-ho al proper partit a casa, tal com va succeir a terreny del Montanyesa a l’hora d’assolir l’ascens de categoria i d’aquí ve que ben aviat, als 12 i als 16 Valerio primer i Puchi després, van xutar al travesser en dues bones oportunitats de gol. A la tercera va anar la vençuda i als 24 Puchi no va perdonar i es va anotar el seu gol numero 13. Va ser en un xut d’Eitan que el porter local va rebutjar i el golejador del Vilafranca molt atent des de sobre la ratlla de l’àrea petita va rematar al fons de la xarxa.

Fins la mitja part una bona oportunitat local per part de Rodri que va entrar “fins la cuina” i quan es cantava el gol de l’empat, la pilota va sortir llepant el pal esquerra de la porteria de Gerard i ja cap al final un bon xut de Pere Roca que va parar el porter local.

 

Segona part: nedar i guardar la roba

 

La segona part va començar amb un cert domini local, no els agradava acomiadar-se de l’afeccionat amb derrota i van anar a buscar l’empat. El van tenir en un xut a la base del pal dret de la porteria del Vilafranca en un xut del local Uri, però dos minuts després va ser Puchi qui va tenir un u contra u amb el porter. Dels 58 al 61 el Mataró va tornar a tenir l’empat, però una vegada més no hi va haver encert. Fins al final es va mantenir el solitari gol i en acabar el partit, hi va haver una nova celebració, aquesta vegada per celebrar el campionat. Unes espectaculars samarretes van servir per donar color a l’alegria i al mantejat de Puchi i el president Pere Montserrat.

 

400 partits de Rafa Moral


Diumenge davant el Rubí es farà un homenatge a Rafa Moral, que sortirà de titular i com a capità i jugarà uns minuts per complir el seu somni d’haver jugat 400 partits amb la samarreta del Vilafranca.

 

Fitxa tècnica

Mataró                    0

Vilafranca              1

Mataró: Beni, Carmona, Diego, Aitor (Toni 77’), Joan García (Rafa 45), Javi, Pol (Mewdo 59’), Kico, Rodri, Uri Saltor i Uri. 

Vilafranca: Gerard, Moya, Palau, Bacaicoa (Tito Caballero 59’), Rubèn Ortiz, David, Eitan, Roca, Puchi, Valerio (Palet 59’) i David Pérez (Medina 61’).

Gols: 0-1 Puchi (24’).

Àrbitre: Rubio Ponsatí, del col·legi de Girona, se li va protestar alguna jugada a la zona ampla, però no ho va fer malament.

Targetes: Pels locals va veure groga, Javi i Mewdo i pels visitants, David i Roca.

 

{gallery}web/2010/maig/cronica23{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona