Tres punts ben treballats per acostar-se una mica mes al títol.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
2
1
Vilafranca
Montcada

 

Tito Caballero i David Pérez van fer un gol a cada part i va jugar l’habitual segon porter, Gerard

 

Un Vilafranca amb la feina d’aquesta temporada quasi feta, i un Montcada que li falta un puntet per assegurar-se la permanència, es van enfrontar en una tarda primaveral en la que els visitants van fer el passadís d’honor al Vilafranca i aquests al juvenil de Primera per haver assolit l’ascens a Preferent.

 

veieu fotografies del partit i de la celebració al Bar Bacus al final de la crónica

 

Primer temps: poc perill i un gol

El partit va començar amb un minut de silenci en memòria dels quatre membres de la família Bisbal Casals que van perdre la vida, la setmana passada, en un tràgic accident de cotxe a una carretera prop de Sant Pere de Riudebitlles. Els pares Xavi Bisbal i Laia Casals regentaven la botiga de roba esportiva Base Pedraforca, espònsor del F.C. Vilafranca.

Un cop el col·legiat va fer el xiulet inicial, hi va haver uns vint minuts be podríem dir de tanteig, aquells minuts en els que no passa res. Prop de la mitja hora una falta assajada que treu Ruben Ortiz, és rematada de cap per Tito Caballero al fons de la xarxa, fent pujar el primer gol. Fins la mitja part un parell d’aproximacions perilloses per cada equip i res més.

 

Bon treball del Montcada i contraatacs del Vila

 

La segona part va començar amb un cert domini foraster que va portar a que Remo xutés una falta des de la frontal de l’àrea, el porter local Gerard va parar la pilota, però aquesta va anar a peus de Raúl Pérez que va rematar a gol. A partir de l’empat els homes de Creixell, es van tirar enrere i el Vilafranca va tornar a prémer l’accelerador i va assolir un segon gol que va tornar a despertar a un Montcada que va anar a cercar novament l’empat, però les contres del Vilafranca eren molt perilloses i Valerio en dues oportunitats molt clares hauria pogut sentenciar el marcador.

 

Ara cal guanyar a Mataró i Campions

Resten tres partits de lliga, a Mataró, a casa amb el Rubi i a Tortosa. Si diumenge es sumen tres punts a Mataró el Vilafranca a part d’assolir la tercera divisió haurà assolit el títol de campió.

 

Fitxa tècnica

Vilafranca                    2

Montcada                    1

Vilafranca: Gerard, Moya, Tito Caballero, Fos, Rubèn Ortiz (Dani Pérez 74’),David, Eitan (Elvis 70’), Roca, Puchi, Medina (Valerio 65’) i Palet

Montcada.- Jonathan, Cusso (Norbert 6’), Serrano, Jaime, Raúl Pérez, Salvanyà, Charli (Fran 70’), Xavi Garcia, Epitié, Remo i Solana (Carrión 74’)

Gols: 1-0 Tito Caballero (27’). 1-1 Raúl Pérez (52’). 2-1 David Pérez (78’).

Àrbitre: Brunner López del col·legi de Girona, no ho va fer malament però hauria agradat veure alguna targeta mes pels visitants.

Targetes: Pels locals va veure groga, Fos, David, Roca i Valerio i pels visitants,Salvanyà i Epitié.

 

{gallery}web/2010/maig/cronica16{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona