El Vilafranca ja és de Tercera.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
0
0
Montañesa
Vilafranca

 

Un gran treball defensiu va permetre mantenir la porteria a zero davant un bon equip.

 

Faltava un sol punt, la victòria del Marianao davant el Santfeliuenc jugat dissabte va permetre que els jugadors del Vilafranca ja coneguessin les seves possibilitats de ser jugadors de tercera sumant un sol punt. Volien guanyar, però la Montañesa te un gran equip i li va posar les coses molt difícils al Vilafranca.

 

veieu fotos del partit i celebració al final de la crónica

 

Primera part de domini local


Els locals van sortir molt forts i ben aviat van posar en perill la porteria vilafranquina. Els defenses treien la pilota com podien, Saperas parava bé i la solidesa defensiva donava una certa tranquil·litat a l’afició penedesenca. El defensa local Edu Aljama, remata una falta amb el cap al travesser als 18 i als 30 és el davanter del Vilafranca David Pérez que s’interna i xuta massa creuat davant la mitja sortida del porter local. Es va arribar al descans i calia esperar a la segona part per veure com podia acabar tot plegat.

 

Menys oportunitats pels locals

 

La segona part va començar amb un gol anul·lat als locals en una falta directa, per falta prèvia a Saperas, va ser un bon ensurt per l’afeccionat del Vilafranca, però curiosament l’empenta local va anar a menys i no precisament per jugar ni mes bé ni mes malament, sinó perquè el Vilafranca defensava amb mes tranquil·litat que no pas a la primera part, es a dir que la porteria de Saperas no passava tant perill com al primer temps. Als 75 en una contra, Puchi fa mitja volta i xuta arran de pal fent intervenir al porter  local Marc Ramírez, rebutjant la pilota a córner. Tot anava prou bé, però als 81 el defensa del Vilafranca Moya va veure la segona groga i als 83 el cap de Bacaicoa troba el cap del davanter Quim Araujo i el defensa vilafranquí s’emporta un bon trau al cap. El Vilafranca va seguir defensant amb dos jugadors menys fins que va recuperar Bacaicoa amb una protecció al cap i quan l’àrbitre va xiular la finalització hi va haver el lògic esclat d’alegria, entre jugadors tècnics, directiva, etc.

 

I ara a pel campionat


Falten quatre jornades per acabar la lliga i ara el que toca és anar a buscar el campionat, es a dir quedar primers amb permís especialment del Montañesa, segon classificat. De moment durant la setmana cal pair l’ascens i després no perdre la concentració en els quatre partits que falten.

 

Fitxa tècnica

Montañesa                  0

Vilafranca                    0

Montañesa: Marc Ramirez, Ferran (Xavi Rovira 40’), Edu Aljama, Gerard Creus, Dani, Ruben, Quim Araujo, Joan, Villegas, Edu, (Xavi Jimenez (Chava 63’)

Vilafranca: Saperas, Moya, Bacaicoa,Palau, Rubèn Ortiz (Aleix 20’), David, Eitan, Elvis, Palet (Rubèn 60’), (Tito Caballero 72’), David Pérez i Puchi

Àrbitre: Salas Montoro del col·legi del Baix Llobregat

Targetes: Pels locals va veure groga, Joan i pels visitants,Palau, Aleix i Moya. Vermella per acumulació a Moya del Vilafranca (81’).

 

{gallery}web/2010/maig/cronica9{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona