El Vilafranca va haver de treballar molt per tirar el partit endavant.

2
0
Vilafranca
Marianao

Les dues cares noves, els laterals Moya i Ruben Ortiz, van fer un bon paper. Els gols els va fer David Pérez.

Deu ni do els nervis que ha hagut de passar l’afeccionat per veure sumar tres punts mes al seu equip. El Marianao portava una bona ratxa de bons resultats i va demostrar que jugant com ho ha fet a Vilafranca ara no estaria patint per no baixar. Al final tres punts més que acosten al Vilafranca a l’ascens, ara cal saber en quina jornada s’acomplirà el somni.

Veieu fotos del partit al final de la crónica

Primer temps amb poca cosa.

Degut a la gran quantitat de lesions, durant la setmana el Vilafranca s’ha vist obligat a contractar dos laterals, un per la dreta i un per l’esquerra. Moya i Ruben Ortiz, van haver de debutar, gairebé sense entrenar amb el seu nou equip. El partit va tenir una primera part pot ser no tant espectacular com en altres oportunitats, tant sols un parell de clares ocasions locals a peus de Palet i Elvis i cap al final d’aquesta primera part, una nova ocasió aquest cop de David Perez i ja en descans dues aproximacions perilloses forasteres.

Segona part molt mes animada

Talment com si el Marianao es veies capaç d’arrencar un bon resultat, va sortir a la segona part a plantar cara, controlava bé a la zona ampla i feia treballar bé a la defensa local. Sort ni va haver que a la contra, un pilota que agafa Palet, arrenca cara porteria i quan sembla que va a xutar la passa a David Pérez que seguia la jugada, perquè remati a gol. Després el Marianao va seguir treballant bé, vàrem anotar un xut de falta de Cortezon que para Saperas als 74 i la millor oportunitat forastera amb un remat de Massip que treu el defensa local Ruben Ortiz de sota pals. Curiosament, del possible empat, es va passar de seguida al 2-0 en un altre contra semblant a la del primer gol, aquesta vegada amb Ruben que fa la jugada i passa a David Pérez perquè remati el de la tranquil·litat. Ja a les acaballes,es van reclamar dos penals favorables als de casa i una falta xutada pel visitant Javi, es va estavellar a la base del pal.

Diumenge hi pot haver ascens

La Montanyesa és el segon classificat i anirà a buscar la victòria, primer per concretar l’ascens el més aviat possible i segon perquè li augmentarien les possibilitats d’assolir el campionat, amb permís del Vilafranca. La Montanyesa aquesta temporada està invicte a casa seva i ho voldrà seguint sent-ho, de manera que el que és segur és que es veurà un bon partit, en el que si el Vilafranca guanya, ja seria equip de tercera, si empata, dependrà del que faci el Santfeliuenc a Marianao i si perd haurà d’esperar un altre setmana.

Fitxa tècnica

Vilafranca                    2

Marianao                     0

Vilafranca: Saperas, Moya, Bacaicoa, Fos (Palau 74’), Rubèn Ortiz, David, Roca, Elvis, (Torrents 80’), Palet (Rubèn 59’), David Pérez i Puchi

Marianao: Atiega, Ismael (Nico 77’), Javi, Ivo, Dos Santos, Pinyol (Massip 71’), Benegas, Raúl Hernández, Raúl Cortezon, Romo (Chito 77’) i Toñin.

Gols: 1-0 David Pérez (58’). 2-0 David Pérez (81’).

Àrbitre: Paez Brines del col·legi de Tortosa.

Targetes: Pels locals van veure groga, Elvis i David i pels visitants, Dos Santos, Pinyol i Ivo. Vermella per acumulació a David del Vilafranca en temps de descompte.