Un Vilafranca trencat per les lesions, perd un partit en el que tampoc va tenir gens de sort.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
3
1
Guíxols
Vilafranca

 

- Van debutar Torrents i Albarran del futbol base i a la llista de sis lesionats ara s’hi ha d’afegir Valerio i Aleix.

 

El Vilafranca va sortir a jugar amb cinc davanters i no precisament per sortir a l’atac, sinó per necessitat, ja que la infermeria està plena. Mireu, Tito Caballero, Fos, Costa, David, Medina i Isma, estan lesionats, Saperas, Elvis i Valerio estan “tocats”tot i que van jugar i Eitan estava amb permís per estudis. Això va portar a que Torrents del 2ª Regional i Albarran del juvenil, tinguessin la seva oportunitat per debutar amb el primer equip.

Veieu fotografies del partit al final de la crónica

 

Domini local i gol

Es va guardar un minut de silenci en memòria de Joan Antoni Samaranch i va començar aquest partit complicat pel Vilafranca degut a que el Guíxols es molt fort a casa seva i per la manca de jugadors amb garanties per assolir un bon resultat. Malgrat tot es controlaven prou bé els atacs locals i fins i tot es trepitjava l’àrea de Fabrega. Als dotze,  Xavi Martínez va avisar amb un xut creuat arran de pal i tocant els vint, un atac per la dreta, amb centrada de Borja, acaba amb remat final de Ruben Pérez a gol. Fins el descans poca cosa mes a comentar, lleuger domini local, contraatacs del Vilafranca, lesió de Valerio que va haver de ser substituït i poca feina pels porters.

 

La sort també compta.

 

Hem de dir d’entrada que durant el descans es va fer un acte d’homenatge a Radio Sant Feliu pels seu 30é.aniversari com a primera emissora municipal lliure. Del partit hem de dir que en aquest segon temps es va animar i molt, ja vàrem anotar que als 46 Borja va xutar prop del pal i que el vilafranquí Ruben als 50 i 55 també ho va provar. El Vilafranca s’havia desvetllat i buscava el gol, però el que és el futbol, una falta favorable al Guíxols es centrada al punt de penal i Teixidor rematada a gol. L’equip de Puchi no es va donar per vençut i va prémer l’accelerador, Elvis i Roca tenen en una mateixa jugada el 2-1, però el porter local ho para tot i als 81 Palet xuta al pal, no hi va haver manera de fer un gol i per postres, penal justet (pensem que l’autor del penal, Albarran, ni va veure targeta) va significar el tercer pels locals. Al final Roca finalitza amb el gol de l’honor, una bona combinació de la davantera vilafranquina.

 

I ara amb el Marianao

 

Possiblement el Vilafranca hagi de fer algun fitxatge d’emergència pels darrers partits de lliga, degut a la gran quantitat de lesions. El coixí de punts encara és consistent, però no val a badar i cal assegurar primer l’ascens i després el títol. De moment diumenge vindrà a Vilafranca un altre rival perillós, un Marianao que necessita els punts com el pa que menja i de moment tindrem cares noves, s’ha fitxat un juvenil de la Damm que es diu Victor Moya Serrano, nascut l’1 de febrer del 1991.

 

Fitxa tècnica

 

Guixols                        3

Vilafranca                    1

Guíxols: Jordi Fabrega, Elias (Richard 86’), Cervera, Gallardo, Edu, Borja, Xavi Martínez, Nierga, Ruben Pérez (Medina 56’), Gabriel i Alberto (Teixidór 50’) 

Vilafranca: Saperas, Palet, Bacaicoa, Palau, Aleix (Albarran 64’), David Pérez, Roca, Elvis, Valerio (Torrents 21’), Ruben, Puchi (Moral 88’).

Gols: 1-0 Ruben Pérez (19’). 2-0 Teixidor (63’). 3-0 Teixidor de penal (84’). 3-1 Roca (89’). 

Àrbitre: Mur Romero, del col·legi de Barcelona.

Targetes: Pels locals van veure groga, Borja i Xavi Martínez i pels visitants, Bacaicoa, Elvis i Puchi.

 

{gallery}web/2010/abril/cronica25{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona