Partit de màxima rivalitat sense gols amb dos equips que es van dedicar a buscar el gol

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
0
0
Vilafranca
Igualada

 

A la primera part el Vilafranca va tenir varies oportunitats de gol i a la segona amb un mes l’igualada va controlar el partit

 

La rivalitat entre el Vilafranca i l’igualada existeix des de fa molts anys, a Les Comes al Vilafranca li costa molt puntuar i al municipal de la Vila, els igualadins acostumen a donar disgustos a l’afeccionat. Aquesta vegada la història s’ha repetit, amb un nou empat, amb més culpa del trio arbitral que de l’igualada tot i que els de l’Anoia han fet un seriós i gran partit. Una victòria dels forasters, els ’hauria posat a tocar els llocs d’ascens.

(veieu fotografies del partit al final de la crónica)

 

Joc intens a la primera part


Hem de dir d’entrada que es va guardar un minut de silenci en memòria de Joan Ortiz, ex directiu del Vilafranca i per Josefina Palau, avia del jugador del Vilafranca. Del partit hem de comentar que des de bon principi ja es va poder veure que els dos equips buscaven la victòria i tot i que els visitants no van renunciar a atacar, les millors oportunitats van ser pel Vilafranca. Puchi i pelet van buscar el gol i van tenir clares oportunitats, als 26 va ser Palau qui de cap va rematar al travesser i als 32 novament Palet que sol va xutar a les mans del porter, de manera que sense mes incidències es va arribar al descans.

 

Injusta expulsió

 

Va començar la segona part i als dos minuts Palet es va presentar davant el porter visitant, xuta i el tret va sortir llepant el pal, després, als 55, un rebot va al cos de Puchi, exactament entre el pit i el braç totalment enganxat al seu cos (veieu les imatges a PTV la TV de Vilafranca) i el col·legiat després de consultat amb un equivocat assistent, va assenyalar la falta i va mostrar la segona groga al davanter del Vilafranca. A partir d’aquí l’Igualada va dominar territorialment, el Vilafranca jugava a la contra i les oportunitats van ser visitants, una en un remat sense voler del central del Vilafranca Bacaicoa que va anar al travesser i un xut ras de Mili que va parar Saperas. Quan el partit estava quasi acabat en un corner va arribar la millor oportunitat del partit, fins i tot Saperas va pujar a rematar. Es produeix un aldarull, tocan l’esfèriva varis jugadors i finalment Palau la xuta cap a gol i quan anava a entrar el defensa Torres la treu de sota els pals.

 

Guíxols no serà fàcil

 

Falten set partits per acabar la lliga, 21 punts i el Vilafranca tot i tenir una bona renda vol assolir els seus objectius el mes aviat possible. De moment diumenge a Guíxols es trobarà amb un equip que lluitarà com un gat panxa en l’aire per sumar punts. Els de la Costa Brava amb 39 punts encara no tenen la permanència assegurada.

 

Fitxa tècnica

Vilafranca                     0

Igualada                        0

Vilafranca: Saperas, Aleix, Bacaicoa, Palau, Costa (Moral 88’), David Perez, Eitan, Elvis, Puchi, Ruben (Roca 78’), i Palet (Valerio 58’).

Igualada: Yannik, Oriol, Torres, Edu, Paquito, Marc (Bernada 64’), Jesús, Enric, Isma, Pedro i Gerard (Mili 62’) 

Àrbitre: García Membrive del col·legi de Girona va ser molt protesta, va expulsar injustament a Puchi i l’assistent va assenyalar malament algun fora de joc.

Targetes: Pels locals van veure groga, Elvis i Puchi i pels visitants, Oriol, Marc, Enric, Paquito i Mili. Expulsats per doble groga el local Puchi 55’ i el visitant Mili 88’.

 

{gallery}web/2010/abril/cronica18{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona