El Vilafranca va haver de treballar de valent per sumar tres punts a un terreny difícil.

1
2
Gimnàstica Iberiana
Vilafranca

Els locals en van avençar i amb 1-1 van fer lluir al porter Saperas. Al segon temps va entrar Palet i amb dos gols va sentenciar.

Després dels dos darrers partits, amb derrota i un empat, hi havia un cert respecte al desplaçament al camp de l’Iberiana, per ser una plaça complicada com ho demostra el fet que molts equips de la part alta de la classificació no hi ha guanyat. El Vilafranca va començar perdent, va empatar, Saperas va haver de fer grans intervencions i finalment un segon gol de Palet va donar els tres punts.

(veieu fotos al final de la crónica)

El Vila comença espès

Tant Puchi com l’entrenador local Picolo van muntar les seves estratègies, els locals van posar a Marcos sobre Puchi, l’home gol del Vilafranca i Puchi va fer jugar a Medina per davant de la defensa, amb Bacaicoa i Palau al centre de la defensa, calia homes alts per defensar faltes i corners, de manera que va començar el partit amb constants puja i baixa dels dos equips. Abans del primer quart, però els locals van marcar el seu gol quan Sasa va cedir de cap la pilota a Jon Ander dins l’àrea gran i aquest va creuar l’esfèrica lluny de Saperas. Dos minuts després una centrada de Puchi es rematada amb l’oposició d’un defensa, per Ruben i la pilota va anar al pal. Va ser un primer temps prou igualat que va acabar amb avantatge local.

Gols del Vilafranca i parades de Saperas

Els que seguim al Vilafranca veiem que aquell equip de la primera part no era el d’altres partits i com que l’entrenador, evidentment, també ho sabia, va fer un discurs en temps de descans prou eloqüent com perquè les coses canviessin, de manera que amb Palet al camp (va substituir a Ruben marejat per un fort cop a la cara) es  va aprofitar una jugada estudiada en una pilota treta des de la banda que va al cap de Bacaicoa que la deixa a peus de Palet per fer el primer gol del Vila.

Els locals, amb l’empat van reaccionar i van prémer l’accelerador, arribant a l’àrea del Vilafranca amb certa facilitat, de manera que voltant els 70’ van provocar varies intervencions de Saperas que van ser referendades al minut 80 en una intervenció que feia dies que no veiem, Saperes va volar arran de terra per aturar un gran remat que entrava arran de pal. Curiosament del possible 2-1 es va passar a l’1-2 en una contra ben portada per Puchi que en arribar a l’àrea va cedir a Palet perquè sol i sense cap oponent al davant seu va rematar el segon i definitiu gol.

Encara mes líder

Aquesta victòria del passat diumenge i els resultats dels oponents fan que el Vilafranca encara sigui mes líder. Atenció però que diumenge visita Vilafranca l’Igualada, un conjunt que busca una de les posicions d’ascens i que acostuma a donar problemes en les seves visites al Municipal de la Vila.

Fitxa tècnica

Gimnàstica Iberiana   1

Vilafranca                   2

Gimnàstica Iberiana: Pardo, Marcos, Koeman (Carlos 75’), Dani, Eric, Jony, Sasa, Adri, Jon Ander, Marcos i Padilla (Oscar 67’).

Vilafranca: Saperas, Aleix, Bacaicoa, Palau, Costa (Tito Caballero 63’), David, Medina, Eitan, Puchi, David Perez, i Ruben (Palet 53’).

Gols: 1-0 Jon Ander (14’). 1-1 Palet (68’). 1-2 Palet (83’)

Àrbitre: Rigau García del col·legi de Girona va fer un arbitratge valent, francament bo. Pot ser per dir alguna cosa hauria pogut mostrar alguna targeta mes als locals.

Targetes: Pels locals van veure groga, Carlos i Oscar i pels visitants, Medina, Aleix, David i Elvis.