El Vilafranca no pot tornar a sumar els tres punts per culpa d’un bon Grama, els pals i d’un mal àrbitre assistent.

Gramenet B

Gran partit amb un primer temps igualat, i una segona part amb dos pals un penal no assenyalat i un gol fantasma no concedit.

Abans de començar es sabia que es veuria un gran partit, ja que el Vilafranca amb un altre victòria a casa sentenciava pràcticament la lliga i es respectava a la Gramenet B per ser un gran conjunt que vindria a Vilafranca escaldat pel darrer partit perdut a casa seva, 1-4 amb el Rubí.

Gran futbol al primer temps

Sens dubte els que van anar al Municipal de Vilafranca, en acabar van arribar a la conclusió que s’havia vist un gran partit, algú deia, un partit de tercera i és que va ser un encontre d’aquells que deixa a la parròquia satisfeta. Des del primer moment, el joc va entrar en un bon ritme, amb una Gramenet que tocava molt be la pilota i un Vilafranca que feia el seu futbol directa. Palet i Valerio en dues ocasions va tenir el gol fins que el va fer als 38, en un corner tret per Puchi que Bacaicoa des del primer pal tira amb el cap enrere i Valerio, també de cap remata a gol. Per la seva banda els de Santa Coloma també van arribar a porteria contraria amb certa freqüència amb remats clars d’Alex i Alabau, de manera que es va arribar al descans amb 1-0 i amb un públic satisfet per haver vist una gran primer temps.

Pals, penal i gols

La segona part va començar amb un xut de falta xutada per Bacaicoa al pal i quatre minuts després en una jugada per la dreta, Vila centre des de molt a prop del corner i Alabau, sol rematava de cap l’empat. El Vilafranca va seguir prement l’accelerador i als 53 David rematava de cap al pal una centrada de falta de Bacaicoa. Als 58 una jugada Palet Puchi i la pilota no va a gol per ben poc. Als 59 primer gran error de l’assistent de l’atac del Vilafranca. Jugada llarga sobre Puchi que s’anticipa al porter i aquest li fa penal per darrera. L’àrbitre mira al linier i aquest es fa el boig i la mes grossa, als 66, amb una jugada llarga amb rematada d’Eitan a gol que treu un defensa de dins la porteria. La pilota va entrar més d’un pam i l’assistent tampoc ho va saber veure. Per acabar la mala sort David Pérez, sol tampoc va ser capaç de rematar a gol. La Gramenet es va acostar a porteria però no va ser amb tant perill com a la primera part. El resultat doncs totalment injust.

Desprès de festes amb l’Iberiana

Ara hi hauran uns dies de descans que aniran bé per recuperar algunes petites lesions i després de festes cal anar al camp de la Gimnàstica Iberiana. Serà un partit dificil en un camp dificil, però s’hauria de puntuar per anar sentenciant el final de lliga.

Fitxa tècnica

Vilafranca               1

Gramenet B            1

Vilafranca: Saperas, Aleix, Bacaicoa, Tito Caballero, Costa, David, Elvis (Palau 88’), Eitan, Puchi, Palet (Ruben 76’) i Valerio (David Pérez 63’)

Gramenet B: Pastor, Santos, Cantó, Javi, Ortega, Roger (Batanero 74’), Alex, Aritz, Alaban (David Suarez 70’), Arias (Gerard 88’) i Vila.

Gols: 1-0 Valerio (38’). 1-1 Alaban (51’)..

Àrbitre: Molina Fernández del col·legi de Barcelona ho va fer bé, però l’assitent de l’atac del Vilafranca no va veure un penal i un gol fantasma.

Targetes: Pels locals va veure groga, Elvis i pels visitants, Alaban, Ortega, Aritz i Gerard.