El Vilafranca no aprofita les seves oportunitats i al final perd en temps de descompte.

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
1
0
Masnou
Vilafranca

 

El Masnou mostra les seves opcions a l’ascens fent un bon partit, però el resultat mes just era l’empat.

 

Ja dèiem que el Masnou ha marcat a casa seva en tots els partits de lliga, els darrers resultats l’han situat en una bona posició per dirigir de manera positiva la seva classificació per pujar a tercera. Per la seva banda el Vilafranca ha vist trencada la ratxa de 15 partits seguits sense perdre i aquesta ensopegada li retardarà una setmana més l’ascens.

 

del partit. Un Masnou tocant be la pilota, obrint espais i fent el camp gran, davant el clàssic Vilafranca amb el futbol directa que tants bons resultats li està donant, de manera que qui mes tenia la pilota era el conjunt local mentre que qui portava el perill eren els de Puchi que durant els primers quaranta cinc minuts van tenir millors oportunitats de gol i haurien pogut anar a vestidors amb algun gol a favor. Faltant sis minuts pel descans el porter local va ser expulsat per fer una falta a Palet sent el darrer jugador.

 

El Vilafranca perdona massa

 

Amb superioritat numèrica el Vilafranca va tenir varies oportunitats per marcar a peus de Palet i Puchi, mentre que el Masnou, seguia jugant francament be i no es notava que eren un menys, ja que també van arribar a la porteria de Saperes amb perill. Als 62 David del Vilafranca va ser expulsat per doble groga i el Masnou ho va aprofitar per anar a buscar la victòria, però el Vilafranca es defenia amb ordre i a la contra seguia tenint oportunitats de gol i perdonant. Quan ja es pensava en l’empat sense gols dels dos equips que mes gols fan a la categoria, va arribar una jugada aïllada ja en temps de descompte ben aprofitada per Javi Sánchez per portar el deliri als jugadors i a les grades.

 

Ara la Grama B i descans.

 

Diumenge i ja en horari de tarda, serà la Gramenet B qui visitarà el Municipal de la Vila, els de Santa Coloma estan a la part alta de la classificació des de principis de lliga, son un bon conjunt i costarà guanyar-los. Després, descans de Setmana Santa i a preparar-se per l’ascens.

 

Fitxa tècnica

 

Masnou                  1

Vilafranca               0

 

Masnou: Xavi, Ayala, Aleix, Javier (Jonathan 63’), Guzman, Brian, Ignacio, Galisteo, David (Abet 40’), Montilla i Cristian (Javi Sanchez 75’) 

Vilafranca: Saperas, Aleix, Bacaicoa, Fos (Palau 74’), Tito Caballero (Costa 45’), David, Elvis, Eitan, Puchi, Palet i David Pérez (Roca 64’)..).

Gols: 1-0 Javi Sánchez.

Àrbitre: Pertegal Méndez del col·legi de Granollers.

Targetes: Pels locals van veure groga, Montilla i Javi Sanchez i pels visitants, Fos, Tito Cabalero i David. Vermelles, directa al porter local Xavi (39’) i David per acumulació de grogues (62’).

 

{gallery}web/2010/marc/cronica21{/gallery}

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona