Treballada victòria davant un bon Sants que permet anar assegurant l’ascens

Primera Catalana
LOCAL
VISITANT
1
0
Vilafranca
Sants

 

A la primera part marca David Pérez i a la segona Saperas para un penal i el col·legiat expulsa dos jugadors del Sants

 

Ja vàrem comentar que es trobaven el millor equip local i el millor visitant i sens dubte els pocs espectadors que van baixar al Municipal ho van poder comprovar. Control de pilota dels de Barcelona, contraatacs del Vilafranca i mes oportunitats, tot i que el Sants va errar un penal i li van expulsar dos jugadors

 

 

Contraatac i gol

 

 

Darrer partit matinal, ja que la propera vegada que es jugui a casa serà a la tarda i contra la Gramenet B i com és habitual poca gent a les grades. Precisament el que hi va ser era Puchi, el “mister” local que va complir el partit de sanció que va rebre després de l’expulsió, per protestar, a Vilassar quan un jugador local el va insultar.

Del partit hem de dir que a part d’un xut de falta perillós de Bacaicoa i alguna aproximació perillosa local, poca cosa mes hi va haver, gol de David Pérez als 23 i res mes a comentar abans del descans, ja que tot es va basar en control de pilota del Sants i sortides a la contra del Vilafranca, de manera que els defenses van fer be la seva feina i els porters no es va haver d’emprar a fons.

 

 

Penal parat i expulsions

 

El segon temps va ser especialment a l’inici bastant calcat de la primera part, de manera que teníem un Sants que remenava i remenava la pilota, un Vilafranca que aplicava el seu futbol directa amb cert perill i la incertesa del marcador que es mantenia. Arribava el minut 74 i unes mans de Bacaicoa, per nosaltres la pilota va a la ma i no al contrari, son castigades amb penal. El davanter foraster Siles xuta arran del pal esquerra de la porteria defensada per Saperas i aquest fa una gran intervenció parant la pena màxima. Poc després, segona groga a Xavi Pascual i tres minuts mes tard vermella a Pol Ubach per fer falta a Palet sent l’últim defensor, de manera que amb gairebé tres minuts, penal errat i dos expulsats. Malgrat tot el Sants va seguir treballant buscant l’empat i el Vilafranca a la contra hauria pogut ampliar el marcador.

 

Desplaçament complicat.

 

El proper desplaçament del Vilafranca serà a el Masnou, serà un partit complicat, ja que els del Maresma estan forts i molt a prop de fer-se amb una de les places que permetrien l’ascens.

 

Fitxa tècnica

Vilafranca                  1

Sants                         0

 

Vilafranca: Saperas, Costa, Aleix (Palau 33’), Bacaicoa, Tito Caballero, Medina (Roca 45’), David, Eitan, Puchi, Palet i David Pérez (Valerio 71’).

Sants: Ferran Pol, Oscar, Agustí, Pol Ubach, Berges, Xavi Pascual, David Haro (Forzinetti 75’), Ivi, Siles, Carlitos (Acosta 69’) i Tacon (Abde 84’).

Gols: 1-0 David Perez (23’).

Àrbitre: Serrano Hernández del col·legi de Lleida.

Targetes: Pels locals van veure groga, Palet, Palau, Bacaicoa, Medina i Valerio. i pels visitants, Xavi Pascual i Acosta. Vermelles a Xavi Acosta (74’) per acumulació de grogues i a Pol Ubach, vermella directa (77’).

 

{gallery}web/2010/marc/cronica14{/gallery}

 

Després d'una bona colla de fotografies del partit, podeu apreciar al final una cel.lebració. No es tracta de celebrar ni la victòria ni cap mena d'imaginari ascens, era sencillament que Isma, lesionat del peroné durant la setmana, va rebre un homenatge (pastís d'aniversari), dels seus companys pel fet de complir 22 anys. Felicitats ISMA !!!

El Centenari

Centenari

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya

Contacte
669 29 09 90
info@fcvilafranca.com
Avinguda de Catalunya s/n
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona